Upozornění na mrtvý úhel

Návody, opravy, rady, tipy

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
calimara

Upozornění na mrtvý úhel

Příspěvek od calimara »

Ahoj, mám dotaz ohledně funkce "upozornění na mrtvý úhel". Mám Insignii 2.0 Biturbo OPC Line r.v.2012 ve výbavě Infinity, takže v max.výbavě a vůbec mi nefunguje tato funkce. V manuálu se píše, že při každém nastartování se v obou zpětných zrcátkách krátce objeví symboly této funkce, ale mě se nezobrazuje nic?? Podle manuálu je touto funkcí vybaveno každé vozidlo, které má funkci "upozornění na změnu jízdního pruhu", kterou mám a funguje perfektně. Jak mám tuto funkci zapnout, nebo je problém někde jinde?? Děkuji moc za případné rady, M
Reklama

Sunman

Re: Upozornění na mrtvý úhel

Příspěvek od Sunman »

ja si myslím, že táto funkcia je až od faceliftu a to nie je prípad MY12. Mal som MY12 a takáto funkcia nebola v cenníku.
Zmena jazdného pruhu a indikácia upozornenia na mrtvý uhol sú dve úplne odlišné funkcie - prvá funguje s kamerou v čelnom skle a bola na začiatku ako paket OpelEye spolu s čítaním značiek. dnes je to v sade driver assistance paket 1.
Stráženie mrtvého uhlu funguje so snímačmi niekde v zadnom nárazníku je v pakete driver assistance 3.
Vo výbave auta indikáciu mrtvého uhla poznáš jasne tak, že na skle oboch bočných zrkadiel vidíš značku, ktorá je pri signalizácii podsvietená žltou ledkou zospodu. Zároveň táto funkcia stráži chodcov a vozidlá prichádzajúce zboku pri cúvaní z parkovacieho miesta. Je to najlepšia funkcia ktorú v insignii možno mať. Funguje skutočne na 100%, vrele doporučujem priplatiť.
Odpovědět

Zpět na „INSIGNIA – Jak na to“