Cau chlapy.
Cetl jsem o kontrole vahy vzduchu(MAF) za dve koruny.
Kdyz ma nekdo spatnou MAF, tak staci koupit odpor BAV21, a zaoojit ho na misto dvou konektoru.Ale rozchazi se mi udaje a navic jsem nenasel nic co by se tykalo Vectry c 2.2 DTI 92Kw r.v. 2004.
MAF OFF
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: MAF OFF
Takhle to nefunguje, když bys to zapojil, zcela jistě budeš mít nouzový režim z důvodu nízkého průtoku EGR kanálu. Takže nezjistíš nic.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.39)
u oplů stim zkušenost nemam ale u koncernových aut do roku 05 včetně mí oktávky mohu tvrdit že to funguje a dokonce to i od spoda líp jede je tam jen podmínka zaslepenýho egru
osobně sem na to jezdil přez půl roku,dál mi to funguje v tdi seatech,golfech,passatu a dokonce mi na to tady jezdí i 2,5ka transportér T4 ten na ní jel do norska a zpět a dojel
a skusil sem to nacpat i do dvojkový PD oktávky odjel stim bez problémů chorvatsko akorát mu svítila kontrolka emisí ale jelo to normálně
osobně sem na to jezdil přez půl roku,dál mi to funguje v tdi seatech,golfech,passatu a dokonce mi na to tady jezdí i 2,5ka transportér T4 ten na ní jel do norska a zpět a dojel
a skusil sem to nacpat i do dvojkový PD oktávky odjel stim bez problémů chorvatsko akorát mu svítila kontrolka emisí ale jelo to normálně
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
-
- Kontaktovat uživatele:
Takze zaslepit EGR ventil(ucpat jej kusem plechu) ale nechat jej pripojeny.Nebo musi byt pruchozi?
A se zapojenim do MAF mi neporadite jo?
A se zapojenim do MAF mi neporadite jo?
Darwi
já bych dal dotaz přímo do tématu maf off za dvě koruny na Dieselpower tam ti poví jestli to pude či ne ale mam pocit že to u těchle novějších vozů s el. egrem nepude
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex