Poškodenie prednej časti

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...

Moderátor: Moderátoři

Brembo SV

Poškodenie prednej časti

Příspěvek od Brembo SV »

Zdar Páni. Tak sa mi v Sobotu stala nemylá vec. Narazil do mna iný vodič,vinníkom je on. Ani ja ani on nemáme havarijné poistenie,len PZP. Predný nárazník je na výmenu a taktiež pravý predný blatník. V priebehu tohto týždna mám íst na obhliadku a potom nastane otázka,či si mám vyčíslenu škodu dat preplatit a auto si dám opravit alebo dat opravit auto do zmluvného servisu,a dat si preplatit cenu opravy. Je to Sportourer 2010-auto bolo v top stave bez škrabanca,čo samozrejme poistovnu nebude zaujímat. Dakujem za rady.
Reklama

Petr Š

Re: Poškodenie prednej časti

Příspěvek od Petr Š »

Pokud jsi nehodu nezavinil, tak to jde z jeho pojistky a nic bych neresil a opravu udelal v servise. Pokud mas ale sikovneho opravare, tak si to nech od nej okouknout a at ti vycisli, za kolik by ti to udelal. Pak az ti navrhnou cenu na opravu, tak uvidis, jestli se ti to vyplati u nej a zbydou ti nejaky penize. Pokud ne, tak jdi do servisu.
Brembo SV

Příspěvek od Brembo SV »

Takže auto sa opravovat nebude. Ostane rozbité,pojazdné je. Vyčíslená celková škoda vrátane prác na aute podla poistovne je 695 € !!!!!!!!! Predný nárazník stojí 705€!!!!!!! To by som rád videl odkial nakupia nárazník za 184 €. Podal som stažnost v poistovni i vo firme,ktorá obhliadky pre poistovnu robí.
Sunman

Příspěvek od Sunman »

čau Brembo - teda úprimnú sústrasť. Tipujem, že poisťovňa toho čo ťa nabúral je Komunálna poisťovňa, známa tým, že neplatí nikumu nič. Ťažké ku.vy.

Plasty by vraj mali preplatiť v 100% výške, lebo sa na ne nevzťahuje amortizácia. Tak vidíš, potom našli nárazník za 180EUR. Na cudzej poistke ešte asi nikto nevyšiel z opravy seriozne.
Brembo SV

Příspěvek od Brembo SV »

Buzerantská Kooperatíva. Mám u nich ešte poistku na moto,dnes som odoslal žiadost o ukončenie zmluvy. Ten nárazník za 180€ musí byt poriadny čínsky zázrak,ktorý sa na slnku roztečie. Mám skusenost so spodným krytom motora na Vectru,stačil 1 den na letnom slnku a už sa nedal nasadatit-ohol sa do písmena u.
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

S náhradou škody tobě z povinného ručení přece tvoje pojišťovna nemá nic společného... :idea: Nebo máte oba stejnou pojišťovnu, že ses na ni tak nas*al...?
W124 E320 R6 Coupé 1994
Eisy

Poškodenie prednej časti

Příspěvek od Eisy »

To ako vazne? Ja som sa tiez vzdy bal co a ako. Ale aj moja poistovna, ked som rozbil predok a aj poistovna vinnika ked nam naburala vodicka dvere na astre zaplatila to co servis napisal. Daval som na kryci list vsetko.
A viem ze celne sklo ked som menil, tiez som mal napisane na Insigniu nejaku smiesnu sumu po obhliadke (asi do 300€max) tak zaplati sumu cez kryci list okolo 800€. (Termoleflexne celne sklo original opel stalo trocha viacej ako bolo v ich papieroch) , trocha im to trvalo ale zaplatili.
A jo , Kooperaitvu som aj ja radsej zrusil. Tam maju radsej noveho zakaznika ako niekoho kto tam je 10rokov. A vzdy im vsetko trvalo.
Eisy

Poškodenie prednej časti

Příspěvek od Eisy »

To ako vazne? Ja som sa tiez vzdy bal co a ako. Ale aj moja poistovna, ked som rozbil predok a aj poistovna vinnika ked nam naburala vodicka dvere na astre zaplatila to co servis napisal. Daval som na kryci list vsetko.
A viem ze celne sklo ked som menil, tiez som mal napisane na Insigniu nejaku smiesnu sumu po obhliadke (asi do 300€max) tak zaplati sumu cez kryci list okolo 800€. (Termoleflexne celne sklo original opel stalo trocha viacej ako bolo v ich papieroch) , trocha im to trvalo ale zaplatili.
A jo , Kooperaitvu som aj ja radsej zrusil. Tam maju radsej noveho zakaznika ako niekoho kto tam je 10rokov. A vzdy im vsetko trvalo.
Brembo SV

Příspěvek od Brembo SV »

a
Naposledy upravil(a) Brembo SV dne 27 kvě 2016, 09:27, celkem upraveno 1 x.
Brembo SV

Příspěvek od Brembo SV »

Colommbo píše:S náhradou škody tobě z povinného ručení přece tvoje pojišťovna nemá nic společného... :idea: Nebo máte oba stejnou pojišťovnu, že ses na ni tak nas*al...?
Tak to mi je jasné. Kooperatívu má vynník,takže tam som bol podat stažnost. Nepochodil som, obhliadky robia cez externu dcersku spoločnost,teda nič s tím nemaju,ale patrí im to. A podla užerníkov ala poistovna je cena na obhliadke závazná a preplatia len tu sumu. Inak táto takzvaná poistovna si svoje závazky spravidla výhradne neplní,su prípady ked sa to tahá roky,pretože poistovna prešetruje cenu opravi.
Odpovědět

Zpět na „INSIGNIA – Interiér a exteriér“