Ked som predal auto,tak mi ešte 2 roky posielali poštové poukážky na uhradu poistného,upomienky,vyhrážky. Ked som s tím išiel do poistovne,vraj nastalo nedorozumenie,všetko je zaevidované,nemám si to všímat. Nakoniec som sa musel začat vyhrážat ja,nech mi už daju pokoj. Skusim sa poinformovat u KM Cars.Eisy píše:To ako vazne? Ja som sa tiez vzdy bal co a ako. Ale aj moja poistovna, ked som rozbil predok a aj poistovna vinnika ked nam naburala vodicka dvere na astre zaplatila to co servis napisal. Daval som na kryci list vsetko.
A viem ze celne sklo ked som menil, tiez som mal napisane na Insigniu nejaku smiesnu sumu po obhliadke (asi do 300€max) tak zaplati sumu cez kryci list okolo 800€. (Termoleflexne celne sklo original opel stalo trocha viacej ako bolo v ich papieroch) , trocha im to trvalo ale zaplatili.
A jo , Kooperaitvu som aj ja radsej zrusil. Tam maju radsej noveho zakaznika ako niekoho kto tam je 10rokov. A vzdy im vsetko trvalo.
Poškodenie prednej časti
Moderátor: Moderátoři
Re: Poškodenie prednej časti
- Reklama
Re: Poškodenie prednej časti
Auto opravené za 1500 €. Poistovna neuhradila ani cent,zatial,čakaju na originál faktury-ktoru nikdy nedostanu, odoslal som pred 2 mesiacmi a stratili ju. Kopia odoslaná a naskenovaná v pobočke,pred 3 týždnami-stav čakaju na dodanie originálu faktury. Zainteresovala sa i riaditelka pobočky na posurenie prípadu,pokial sa lady nepohnu,ide stažnost na riaditelstvo,NBS,zvaz slovenských poitovní.