Automat u Opel Insignie 2.0dtci

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
storcik

Automat u Opel Insignie 2.0dtci

Příspěvek od storcik »

Zdravím. Jsem tu nový a mam možnost mít Opel Insignie 2.0dtci v automatu rok 2010. A chci se vás zeptat jaký na to máte názor? Auto má najeto 205145 km. Tohle mi k tomu napsal majitel vozu.
Ja sem na aute pred mesicem delal olej v motoru filtry plus predni przdy zadni sou skoro jak nove , pred 2 mesici delany olej v prevodovce radi jak ma a je naprosto v poradku nechal sme ji zkontrolovat v oplu, jinak je auto v krasnem stavu interier jak novi jen predni narazdnik je lakovany byl praskli od pritelkine najela na patnik ale to sou malickosti jinak sem z autem neboural . podvozek je naprosto v poradku netluce neboucha . Motor tichy a dost vykony spotrebu ve meste mam okolo 6 a mimo 5l a sviznejsi jizda okolo 7,5l
tady je na něj ještě inzeraát.http://www.sbazar.cz/petrzel/detail/176 ... nie-20dtci
Budu rád za každou radu.Díky za odpověď.
Reklama

vojta
Kontaktovat uživatele:

Re: Automat u Opel Insignie 2.0dtci

Příspěvek od vojta »

no mě by snad odradily ty hrubky jak od žáka čtvrtý třídy zvláštní školy...auto těžko hodnotit podle fotek, ale globálně vzato ten automat není špatnej
DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Sunman

Re: Automat u Opel Insignie 2.0dtci

Příspěvek od Sunman »

fotky pekné, 2010 je prvá vrzavá verzia so zopár hlúpymi chybami v softe ktoré trochu trápia nervy.
Mne inak v popise napríklad chýba už taká zásadná vec, aký výkon má ten motor. 2.0CDTI môže byť 100, 130, 150k.
205 000 km je stále v pohode, automat som nikdy nemal ani nechcel.
Odpovědět

Zpět na „INSIGNIA – Motory“