Koupě ojeté Insignie
Moderátor: Moderátoři
Re: Koupě ojeté Insignie
Chci se zeptat,kámoš shání Insignii v kombajnu a hroznej blázen do muziky je to a nikde nemůže vyčíst, jak to mají s origo rádiama ? Jestli podporujou USB,aby si tam strčil flashku a jel,nebo mají jen AUX a mají to vůbec všechny,nebo je to podle r.výroby,výbavy atd. ?
Potřeboval bych to osvětit,koukal jsem tady,ale nic moc jsem nenašel.
Díky borci za odp.
Potřeboval bych to osvětit,koukal jsem tady,ale nic moc jsem nenašel.
Díky borci za odp.
Insignia 118 kW ST, automat
- Reklama
Insignia se systémem DVD800 Infinity ma jak vstup USB tak AUX. V kufru je standartne subwoofer. Nedokazu posoudit kvalitu zvuku, ale radio je na muj vkus malo citlive. Horsi prijem stanic.
Jo díky za info,takže USB vstup má jen tohle rádio ? AUX je pak na všech,rozumím tomu dobře ?jakarte píše:Insignia se systémem DVD800 Infinity ma jak vstup USB tak AUX. V kufru je standartne subwoofer. Nedokazu posoudit kvalitu zvuku, ale radio je na muj vkus malo citlive. Horsi prijem stanic.
Insignia 118 kW ST, automat
Nevim mohu podat info jen o tomto typu.
ja mam cd500 a usb aj aux. ale pokial viem tak nieje to standard. Niektore maju, niektore nie. Zalezi od vybavy, roku, atd...
mám Navi 800. Aux=cd a výstup USB-moju flash nenačíta,ani telefon Sony Xperia Z3.
U flashky musi byt myslim format Fat32, NFTS nenacteBrembo SV píše:mám Navi 800. Aux=cd a výstup USB-moju flash nenačíta,ani telefon Sony Xperia Z3.
Formát je FAT32 a ani tak ju nenačíta. Takže to bude kus od kusu.
nebude to kus od kusu ale mas nieco zle. aku kapacitu ma ta flash USB??? cita max 16GB a USB2.0
MY2014 i700: 2xUSB port, SD slot,AUX,CD mechanika,blutooth telefon bez moznosti volby skladieb z infotainment -musi sa prehravac nastavit v telefone.
twintuner radio.
MY2016 R700:1xUSB rozsirene hubom za 6EUR na 4xUSB, AUX, CDmech, apple, android, blutooth telefon - menu na volbu skladieb ma ale nefunguje/crash treba z telefonu vybrat. blutooth tel s vysokokvalitnym prehravanim pokial ho tvoj tel podporuje. u mna blackberry passport ano,aj to citit na zvuku.
SD karta chyba mam ju v usb adapteri ale slot na kartu bol pohodlny.
mam pocit ze tu nie je twintuner,pretoze refresh zoznamu stanic vypne pocuvane radio a vyhladava.
MY2009 CD400 len AUX a CDmech,blutooth tel
MY2014 i700: 2xUSB port, SD slot,AUX,CD mechanika,blutooth telefon bez moznosti volby skladieb z infotainment -musi sa prehravac nastavit v telefone.
twintuner radio.
MY2016 R700:1xUSB rozsirene hubom za 6EUR na 4xUSB, AUX, CDmech, apple, android, blutooth telefon - menu na volbu skladieb ma ale nefunguje/crash treba z telefonu vybrat. blutooth tel s vysokokvalitnym prehravanim pokial ho tvoj tel podporuje. u mna blackberry passport ano,aj to citit na zvuku.
SD karta chyba mam ju v usb adapteri ale slot na kartu bol pohodlny.
mam pocit ze tu nie je twintuner,pretoze refresh zoznamu stanic vypne pocuvane radio a vyhladava.
MY2009 CD400 len AUX a CDmech,blutooth tel