Zásterky, áno či nie?
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Zásterky, áno či nie?
Aký je váš názor na zásterky? Teraz na svojom Géčku ich nemám a práve uvažujem či si ich dať namontovať na nové Káčko ST. Osobne neviem posúdiť rozdiel, tak prosím o radu… napr. predajca mi ich odporúčal, tak neviem…
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
- Reklama
Re: Zásterky, áno či nie?
Majitelia nových K, dávate zasterky? Je to lepšie s nimi?
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
bylo mi to prodejcem rozmluveno - v zimě o to rychleji ukopnete - vyrvete kryty podběhů
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
ja som ich dal na kratku a podla mna sa auto menej spini, hlavne predne dvere...zasterky su upevne dost pevne vpredu je pri blatniku aj taka tesniaca guma co sa prilepi. Na kazde auto som kupoval zasterky a nikdy som nic neodtrhol s podbehom v zime
Opel Astra 1.4 turbo Innovation, 110kW, M6, 16"ky
S Astrou K ani jinými Oply osobní zkušenost nemám, ale na svou Omegu B facelift jsem si před pár lety zástěrky dopředu i dozadu pořídil. Originál od Oplu, aby dobře seděly, zklamání však převeliké... Přední zástěrky zbytečně dlouhé, takže při zatížení auta čtyřmi lidmi a propružení třeba při projíždění zatáček nebo na nerovnostech na vozovce dokonce brousily o její povrch, materiál zástěrek nějaký zvláštní, tuhý, který v zimě ještě víc ztvrdl, takže jsem při couvání ve sněhu obě zadní zástěrky postupně rozlámal. Osmnáct stovek skončilo v popelnici. Snad budete mít větší štěstí.
W124 E320 R6 Coupé 1994
origo zástrěky prošly od dob omegy B docela velkým vývojem a osobně si myslím, že minimálně vepředu mají smysl
tady jsou na káčko https://www.doopla.cz/opel-astra-k/pris ... /#zasterky
tady jsou na káčko https://www.doopla.cz/opel-astra-k/pris ... /#zasterky
DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Bodejť bys nechválil, když tě to živí... A pokud Herr Adam nechal na svou tehdejší vlajkovou loď nabízet/prodávat origo zástěrky naprosto debilní, normální to není, resp. je mu to asi u pr.... Ale jo, třeba už je to lepčí...
W124 E320 R6 Coupé 1994
Já je měl origo z výroby u Astry někdy v 1996. Ukousnul mi je pes - a byl to německý ovčák se šlechtickým německým rodokmenem, takže zřejmě o německých autech toho věděl dost. Za mne tedy zástěrkám kategorické NE.
Nemá někdo reálné foto zástěrek na Kacku? Sic nejsem fanda toho, ale máme do prace bahnitej kus cesty a auto mám furt od kol špinavý. Jinak na Srba eShop je maj za 750kc. Asi nejlevnější co sem viděl zatim, než tam dávat nějaký uni.
Opel Astra ST enjoy 1,4 74Kw
By holy
By holy
Tu kukni, posledné fotky su už aj so zasterkami… tiež som váhal nad zasterkami a teraz nebanujem, na ciernom skoro ani vidieť nie su… a hlavne plnia účel, auto je oveľa menej zašpinené ak jazdim po menej spevnených cestách….xholy24 píše:Nemá někdo reálné foto zástěrek na Kacku? Sic nejsem fanda toho, ale máme do prace bahnitej kus cesty a auto mám furt od kol špinavý. Jinak na Srba eShop je maj za 750kc. Asi nejlevnější co sem viděl zatim, než tam dávat nějaký uni.
http://forum.opel-astra-k.cz/viewtopic. ... 5&start=20