STK s novou astrou k
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
STK s novou astrou k
Ahoj, mám objednanou astru, předpokládané doručení prosinec/leden. Mam objednané 17" s letnimy pneu,muzu prijet na stk na letnich pneu? Nebo to musim hned prezout, když nevím jaký typ pneu a kol bude napsaný v technickém průkazu. Podle me bych tam mohl prijet na letnich ne?
- Reklama
Re: STK s novou astrou k
S novou astrou na STK??? nie až za 4 roky???Koprda82 píše:Ahoj, mám objednanou astru, předpokládané doručení prosinec/leden. Mam objednané 17" s letnimy pneu,muzu prijet na stk na letnich pneu? Nebo to musim hned prezout, když nevím jaký typ pneu a kol bude napsaný v technickém průkazu. Podle me bych tam mohl prijet na letnich ne?

Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
Takze bude znamka nalepena na znackach, kdyz si pro ne pujdu na magistrat?
neviem ako v čechách ale na slovensku nové auto nepotrebuje STK!!! prvá STK sa absolvuje až po 4 rokoch!!!Koprda82 píše:Takze bude znamka nalepena na znackach, kdyz si pro ne pujdu na magistrat?
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
Tak jaky je postup pri koupi noveho auta? Znacky nalepka stk, velkej malej technicak?
Velký techničák ti vydá importér(opel), odovzdá ti ho predajca do pár dní (u mňa to boli 3 týždne!!!) dovtedy jazdíš na prevozných značkách a potom pojdeš s velkým techničákom na dopravní inšpektorát, vydajú ti značky a malý techničák dostaneš do mesiaca, tak je to na Slovensku... STK a nálepky s STK prvé 4 roky nepotrebuješ... ak som niečo zabudol opravte ma...Koprda82 píše:Tak jaky je postup pri koupi noveho auta? Znacky nalepka stk, velkej malej technicak?
Na STK můžeš s libovolnými koly, pokud nejsou sjeté a rozměry odpovídaji rozměrům v TP. To ale řešit nemusíš, protože na STK se s novým autem jede až po 4 letech.
Musíš si akorát zařídit pojištění (já mám od opla, vycházelo nejlépe). Při předáni dostaneš velký techničák a auto na převozních značkách. Zajedeš s ním na úřad, kde dáš ještě zelenou kartu a kupní smlouvu, a za 800 dostaneš značky a malej techničák.
Musíš si akorát zařídit pojištění (já mám od opla, vycházelo nejlépe). Při předáni dostaneš velký techničák a auto na převozních značkách. Zajedeš s ním na úřad, kde dáš ještě zelenou kartu a kupní smlouvu, a za 800 dostaneš značky a malej techničák.
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016