kupa auta

Tato sekce je určena těm, kteří zvažují koupi nového či ojetého vozu této značky

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
stuy07

kupa auta

Příspěvek od stuy07 »

AHoj, prepac ze otravujem, ale od dnes som sa stal majitelom OPLA Zafira 1.9 CDTI 7 miestne, mam v nom navigaciu CD 70 NAVI a je po francuzsky, nevedel by si mi odporucit kde by osm si stiahol aktualne mapy?? a navod ako ich dat na CD aby to fungovalo??
Vedel by si mi odporucit nejakeho dobreho domaceho kutila na OPLE??a hlavne aby robil v okoli prahy, chcel by som dat k nemu pozriet moje auticko :)

Nevies ako aktivujem automaticke zamykanie dveri pri rozjazde auta a da sa dat aj cestina alebo slovencina do auta??

AKo sparujem druhy klucik, ked som v nom vymenil bateriu?
Velmi pekne dakujem za odpovede.
Reklama

stuy07

Re: kupa auta

Příspěvek od stuy07 »

stuy07 píše:AHoj, prepac ze otravujem, ale od dnes som sa stal majitelom OPLA Zafira 1.9 CDTI 7 miestne, mam v nom navigaciu CD 70 NAVI a je po francuzsky, nevedel by si mi odporucit kde by osm si stiahol aktualne mapy?? a navod ako ich dat na CD aby to fungovalo??
Vedel by si mi odporucit nejakeho dobreho domaceho kutila na OPLE??a hlavne aby robil v okoli prahy, chcel by som dat k nemu pozriet moje auticko :)

Nevies ako aktivujem automaticke zamykanie dveri pri rozjazde auta a da sa dat aj cestina alebo slovencina do auta??

AKo sparujem druhy klucik, ked som v nom vymenil bateriu?
Velmi pekne dakujem za odpovede.
Odpovědět

Zpět na „Kupujeme Oplíka“