Sklápanie spätných zrkadiel pri zamknutí vozdidla
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Sklápanie spätných zrkadiel pri zamknutí vozdidla
to je pravda viem ze existuje aj moznost napriklad dorobit vyhrievane sedadla u niektorych dilerov ale ja tieto zasahy velmi nemusim a radsej to necham tak...
- Reklama
Sice na H-ckove Astre,ale jsem dodelaval,vyhrivaci decky,zasuvku v kufru,predni mlhovky.Menil jsem originalni radio za origo s gpskou a k tomu dodaval jsem barevny displej a antenu s GPS,a s pomoci sikovneho kamose elektrikare,jsme to hrave zvadli (ke vsemu jsme tahali svoji kabelaz),ale jsem to chtel,tak to musim mit
-
Náhodne som našiel na internete video kde sa na K-áčku sklápaju po zamknutí spätné zrkadlá:
https://www.instagram.com/p/BK57gPzBCuK/?tagged=astrak
to je nějakej tureckej krámpythoon007 píše:Náhodne som našiel na internete video kde sa na K-áčku sklápaju po zamknutí spätné zrkadlá:
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Tureckej krám? Ale je to zajímavé. Taky bych to takto bral!
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
v turecku maj zjevně spoustu různých "tuningových" dílů na astru. někdo si od nich objednával i křídlo zadní atdCinda píše:Tureckej krám? Ale je to zajímavé. Taky bych to takto bral!
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Ahoj,
je to zcela nepochopitelné, že auto tak vybavené jako je Astra K nemá možnost sklopit zrcátka při stisku zamykání auta. Proletěl jsem dostupné schémata auta a bohužel není link (komunikace) mezi systémem zkrápění zrcátek a řídicím systémem vozu.
Jediná možnost je instalace zařízení třetí strany viz třeba odkaz :
http://www.ebay.co.uk/itm/191605297838? ... fresh=true
Nebo jiných podobných zařízení. Zařízení pak je umístěno ve dveřích a snímá informaci ze zámku dveří.
je to zcela nepochopitelné, že auto tak vybavené jako je Astra K nemá možnost sklopit zrcátka při stisku zamykání auta. Proletěl jsem dostupné schémata auta a bohužel není link (komunikace) mezi systémem zkrápění zrcátek a řídicím systémem vozu.
Jediná možnost je instalace zařízení třetí strany viz třeba odkaz :
http://www.ebay.co.uk/itm/191605297838? ... fresh=true
Nebo jiných podobných zařízení. Zařízení pak je umístěno ve dveřích a snímá informaci ze zámku dveří.
Sklápanie spätných zrkadiel pri zamknutí vozdidla
Kde jsi vzal "dostupná schémata". Potřeboval bych taky nahlédnout.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
Schémata Astry K nemám. Trochu nešťastně jsem to napsal. Omluvám se.
Docela mě štvalo a chtěl jsem se dopátrat jak to teda vůbec se zrcátkama je. Mám TIS se schématy Astry H a je tam i něco pro Astru J. Ty jsem porovnal a kouknul na pin layout svorkovnice dveří a svorkovnice tlačítek oken. Ty jsou zhruba stejné. Na Astře H a J link není. Proletěl jsem fóra a zjistil, na základě zkušeností lidí, že tomu prostě tak je (nikdo nemá ve standardu výbavu automaticky sklápěných zrcátek), prostě konstruktéři se drží zaběhnuté tradice a ani u Astry K to neudělali jinak.
Schémata, podrobnější popis CAN komunikace se časem objeví, nezbývá než počkat.
Docela mě štvalo a chtěl jsem se dopátrat jak to teda vůbec se zrcátkama je. Mám TIS se schématy Astry H a je tam i něco pro Astru J. Ty jsem porovnal a kouknul na pin layout svorkovnice dveří a svorkovnice tlačítek oken. Ty jsou zhruba stejné. Na Astře H a J link není. Proletěl jsem fóra a zjistil, na základě zkušeností lidí, že tomu prostě tak je (nikdo nemá ve standardu výbavu automaticky sklápěných zrcátek), prostě konstruktéři se drží zaběhnuté tradice a ani u Astry K to neudělali jinak.
Schémata, podrobnější popis CAN komunikace se časem objeví, nezbývá než počkat.
Dnes jsem přišel na takový BUG. Když vyklápíte sklopená zrcátka během startování, kdy se odpojují běžící spotřebiče, tak to zastaví zrcátka v poloze, kdy to všechno odpojilo - tedy v mezipoloze. Zrcátka si pak neumí dojet zpátky. Musíte si je znovu sklopit dovnitř a pak zase vyklopit. Předpokládám, že to dělá všem.
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017