Nechci prudit, ale podle fotek je ta barva původní GRANITE GREY pouze přejmenována aby se "vesla" do palety barev MY17.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nová farba z katalógu: Stříbrná Cosmic/Cosmic Grey/QuarzGrau
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
- Reklama
Re: Nová farba z katalógu: Stříbrná Cosmic/Cosmic Grey/Quarz
granite i cosmic jsou v aktualni nabidce. cosmic nahradil puvodni asteroid grey, nejen nazvem, ale i odstinem.
viz. fotka 3 modelu auticek ze salonu na prvni strance.
viz. fotka 3 modelu auticek ze salonu na prvni strance.
Mas pravdu. Stejně si myslím, ze když auto potkas na silnici, nebudeš vědět co je to za barvu.
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
No je urcite pravda, ze ta paleta v ponuke je dnes 10 odtienov sedej + biela,modra,cervena.
Co sa tyka tejto farby a diskov, ktore ste tu teraz spominali, takze este zopakujem raz tie fotky, co su v tej galerke, ktoru som posielal uz na prvej strane (pre viac foto kuknite tam).
5-doppel-speichen: 10-speichen: Ja cakam na tie druhe (10-speichen), proste v kombinacii s touto farbou sa mi velmi pacia. Ale sak preto ich je viac v ponuke, lebo sa vela ludom pacia rozne, tak to ma byt, ako by to vyzeralo, keby vsetci mali tie iste
Co sa tyka tejto farby a diskov, ktore ste tu teraz spominali, takze este zopakujem raz tie fotky, co su v tej galerke, ktoru som posielal uz na prvej strane (pre viac foto kuknite tam).
5-doppel-speichen: 10-speichen: Ja cakam na tie druhe (10-speichen), proste v kombinacii s touto farbou sa mi velmi pacia. Ale sak preto ich je viac v ponuke, lebo sa vela ludom pacia rozne, tak to ma byt, ako by to vyzeralo, keby vsetci mali tie iste
Mám ty samé a mohu potvrdit, ze vypadají skvěle.
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
Este som nasiel 2 fotecky, Cosmic Grey kombinacia s tymi 17''tkami 10-lucovymi:
Tak nakonec kola zmenena na 10-paprskove :DDD. Prvotni vyber byl zalozeny predevsim na vzorcich z katalogu, kde ty dymanic vypadaji skvele a 10-paprskove naopak hrozne divne a rovnou jsem je zavrhl. Dnes konecne prime srovnani ve skutecnosti a vysledek presne opacny, takze zmeneno vramci 14ti denni lhuty pred zamcenim do vyroby, ted uz jen cekat orientacne do dubna :O.igorrohal píše:No je urcite pravda, ze ta paleta v ponuke je dnes 10 odtienov sedej + biela,modra,cervena.
Diky za natuknuti kazdopadne