IntelliLink R 4.0
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: IntelliLink R 4.0
Už jsem pohledal včera..díkes... Jinak mě zatím radio maká bez problému..3x zaťukám....
Astra K ST , 1.4 Turbo 125k , Innovation, 17"
- Reklama
aku mas verziu softu na radiu?
Opel Astra K ST 1,4 Innovation + nejake tie drobnosti :)
Netším..podívám se zítra až pojedu do hokny. Ale auto bylo kupované v srpnu... jak dlouho bylo objednané netuším. Přišlo na prodejnu jako skladovka a okamžitě sem ho zamluvil.
Astra K ST , 1.4 Turbo 125k , Innovation, 17"
Dnes vyskúšaný Android auto 2.0.
Oproti starej verizii:
+ prehráva mi to hudbu bez problémov
+ gps (funguje ako má) - tu ale záleží od príjmu gps mobilom čo môj má problémy
+ telefonné čísla zobrazuje aj vytáča normálne bez problémov
Oproti starej verzii posun a čo sa týka rádia - auto mám od 29.2 a nikdy nevyplo ani nič podobné beži ako má.
Snád Vám To pomôže pri dalších krokoch ako si to rádiou užiť naplno
Oproti starej verizii:
+ prehráva mi to hudbu bez problémov
+ gps (funguje ako má) - tu ale záleží od príjmu gps mobilom čo môj má problémy
+ telefonné čísla zobrazuje aj vytáča normálne bez problémov
Oproti starej verzii posun a čo sa týka rádia - auto mám od 29.2 a nikdy nevyplo ani nič podobné beži ako má.
Snád Vám To pomôže pri dalších krokoch ako si to rádiou užiť naplno
ASTRA K 1,4i 74kw Enjoy
no já to zkoušel chvilku, ale na rozdíl od minulé verze, která se spustila tak jednou týdně tohle naskočilo napoprvé, takže věřím, že to bude o dost lepší. teď ještě Waze
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Ak bude waze funkčná tak toto rádio s navigáciou "zadarmo" to bude super. V tomto opel nesklamal - odhliadnuc od iných vecí ktoré ešte nezvládajú...mattonecz píše:no já to zkoušel chvilku, ale na rozdíl od minulé verze, která se spustila tak jednou týdně tohle naskočilo napoprvé, takže věřím, že to bude o dost lepší. teď ještě Waze
ASTRA K 1,4i 74kw Enjoy
no v tomto android auto uz su nejake veci v suvislosti s waze dostupne. ale ako celok je zatial ticho, som na waze ako betatester ale o AA je zatial ticho aj ked debaty su na temu dost siroke. takze treba len cakat
Opel Astra K ST 1,4 Innovation + nejake tie drobnosti :)
Ahoj,
dnes jsem použil navigaci s Android Auto 2.0 a oproti AA 1.0 už telefon (S4LTE) nehřeje jak žehlička a oproti poslední cestě s AA 1.0 kdy jej to vybilo během navigace/projekce skoro o 30% tak dnes na téměř srovnatelné cestě jej to nabilo o 5%. Žádné velké nabití, ale alespoň člověk nevyleze z auta s vytřískanou baterkou.
Takže za mne palec nahoru pro Android Auto 2.0
OnMi
dnes jsem použil navigaci s Android Auto 2.0 a oproti AA 1.0 už telefon (S4LTE) nehřeje jak žehlička a oproti poslední cestě s AA 1.0 kdy jej to vybilo během navigace/projekce skoro o 30% tak dnes na téměř srovnatelné cestě jej to nabilo o 5%. Žádné velké nabití, ale alespoň člověk nevyleze z auta s vytřískanou baterkou.
Takže za mne palec nahoru pro Android Auto 2.0
OnMi
Škoda Enyaq Sportline iV 80 MY2023
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
IntelliLink R 4.0
mate niekto prepojene radio s Iphonom?? mne sa uz 3x stalo, ze spustilo applecar, ale na obrazovke len svietilo logo Opel Intelilink
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Zkoušeno s kamarádovým iPhone 6 a vše šlo výborně. Oproti Android auto to má každý Apple v sobě, a nemusí se nic blbě shánět přes neoficiální zdroje. Android auto se mi ale líbí více a hlavně na Google Maps ty Applí nemají...jozuo píše:mate niekto prepojene radio s Iphonom?? mne sa uz 3x stalo, ze spustilo applecar, ale na obrazovke len svietilo logo Opel Intelilink
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017