dudiky na kadetttt
Moderátor: Moderátoři
dudiky na kadetttt
ta coo anii jedenn my nevie poraditt s tymi budikmy ????? somm myslel ze tu bude ajj ochota ale som sa mylil
- Reklama
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Re: dudiky na kadetttt
Přestaň se tu vztekat a zbytečně zakládat nesmyslný témata....
Moderátoři, prosím, smažte to.
Moderátoři, prosím, smažte to.
a ty co si za kkt ze sii tuu na mma pisty otvaras????? co myslis ze mas toho smiestneho kadeta ta sii sracc aleboo coo
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Doufám, že se ti aspoň ulevilo, když se tu pořád vztekáš Proč píšeš zdovjený písmenka tam, kde být nemají a potom napíšeš Kadett s jedním T Jinak já jsem na své auto hrdej
teras tu nejde o gramatykuu ty genoo ,jedna veccc a druha ze ja potrebujem poradit a ne najj by mi dajaki kkt tuu usta otvarall bo keby som ta videll ta by somm osikal ten tvoj smiestny kadett
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Chlapče, až budeš mít na Kadettech odpracováno to co já a budeš mít auto ve stavu stejném jako mám já, tak si můžeme popovídat čí Kadett je víc směšný...
mozme kludne ty genoo ajjj chemm vidiett tvojj smiestny ksicht,,,naj by somm ty ta pozdnacil do konca zivota ajj s kadetomm
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Ano? Kam mám přijet, aby jsme si mohli popovídat? Můžu ti poslat fotku jestli po tom toužíš
miro55555 píše:teras tu nejde o gramatykuu ty genoo ,jedna veccc a druha ze ja potrebujem poradit a ne najj by mi dajaki kkt tuu usta otvarall bo keby som ta videll ta by somm osikal ten tvoj smiestny kadett
to není zdaleka jen o gramatice, ale i o syntaxi, sémantice a já nevim o čem ještě, páč v těch tvých větách jsou hrubky, blbě poskládaný písmenka i slova a nedává to ani smysl
Opel Kadett - Stará láska nerezaví
nodbre mozdno som sa sekol lebo som to rychle pisatt ale azto nemusi viskakovat chapes a inac pekny kadet nemas viacejj foto???