Studený vzduch zo stredovej konzoly
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Studený vzduch zo stredovej konzoly
Vcera vecer tu bola dost zima a po ceste domov, uz ked som mal auto vyhriate, som citil ze mi na pravu ruku pri radeni odniekial fuka studeny vzduch - niekde z miest drziaka na mobil. Myslel som si ze mam halucinacie,tak som to nechal tak ale dnes rano pri ceste do prace som to citil znova a citil to aj kolega. Dalsia vec, ktoru mozem servisovat
Opel Astra K 1.4. Turbo (92 kW/125 koni) Innovation
- Reklama
Re: Studený vzduch zo stredovej konzoly
Nic servisovat nemusíš a nic s tím neuděláš, je to vlastnost klimatizace/topení a týká se pouze středových výdechů na palubní desce. Od určité vyšší nastavené teploty se pravděpodobnost tohoto jevu snižuje, ale může se objevovat i tak, foukání z jednotlivých výdechů si řídí jednotka klimatizace/topení. Jedinou spolehlivou obranou je střední výdechy přivřít či zcela uzavřít.
W124 E320 R6 Coupé 1994
No neviem, ci to je tym, kedze tie vyduchy mam vytocene do stran a smerom hore a aj tak stale citim, ze mi na ruku fuka studeny vzduch, teplota nastavena na 22 stupnov.
Přidej na 24, přestane to. Po nějaké době se to může objevit znovu, aspoň na chvíli, ale nebude to tak časté.
W124 E320 R6 Coupé 1994
urob ako píše colommbo - nastavenie klimy resp. fukanie studeného vzduchu sa pohybuje +/- 2°C od auta k autu. U niektorého už pri 22°C nefuka studený vzduch, u iného treba nastaviť 24°C.
Mám dve a je to presne takto.
Mám dve a je to presne takto.
myslím, že pmyckal píše o jiném foukání, ne z průduchů, ale někde mezi - řešilo se to už i na G foru, ničeho se nedobralo, mě to u Gka dělá taky, z průduchů jde teplo, na pravou ruku cítím, že táhne od někud zima...
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Ano, presne to som myslel
Ak by sa jednalo o chladny vzduch z ventilacie a vyduchov na palubnej doske, tak este k Astre F v manualy pisali, ze je naschval tak a oznacili to " studena hlava a teple nohy ". Ale zvysenim teploty sa to eliminovalo.