Zdravim vas.
Ma uz niekto skusenosti s vymenou prednych svetiel za svetla z faceliftu? Jedna sa o xenony. Ja som mal vlete mensiu koliziu a tak som musel menit predny naraznik. Rozhodol som sa pre naraznik aj svetla z faceliftu. Po vymene mi palubny PC hlasi chybu ALF, okrem toho svetla si same nenastavuju vysku a svietia vysoko, co mi dali najavo protiiduci vodici namontovane su riadiace jednotky z povodnych svetiel, ale mam v zalohe aj original riadiace jednotky ku svetlam z faceliftu. Som objednany na diagnostiku do neautorizovaneho servisu Opel v PP. Chcel by som sa tu len informovat, ci mal s tym niekto problem, alebo skusenosti a bol by taky ochotny mi poradit, co mam spravit, co musim pripadne dokupit, alebo spravit nieco inak. Dakujem za reakcie
S pozdravom Peter
Vynema prednych svetiel za svelta z faceliftu
Moderátor: Moderátoři
Opel Insignia 2.8i Turbo 4X4, sedan, 191kW (260PS), automat, r.v. 2009, sport
/ Lepsie vymakany oplik ako "social" medak, bavorak, ci audinka :P /
- Reklama
Nemam skusenosti ani ti neporadim. Ale urcite bude problem v RJ. A ak len v tej ku svetlam tak to bude len dobre.
Pri zapnuti svetiel ti spravia tu kontrolu? (Svetla hore/dole do prava do lava)?
A az to rozluskas a vsetko spojazdnis, urcite napis ako, preco, zaco ....
Pri zapnuti svetiel ti spravia tu kontrolu? (Svetla hore/dole do prava do lava)?
A az to rozluskas a vsetko spojazdnis, urcite napis ako, preco, zaco ....
Re: Vynema prednych svetiel za svelta z faceliftu
Praveze kontrolu nespravia. Mam v nich namontovane RJ zo starych svetiel a nove RJ v kufri. Ked som ich mal zapojene pred montazou, tak pri oboch RJ vypisovalo chybu AFL. Nevedel som, ktore mam nechat namontovane, tak som nechal stare RJ. Uvidim, co mi nato povedia v servise, su tam sikovny chlapci a servis sa specializuje prevazne na auta opel.
Opel Insignia 2.8i Turbo 4X4, sedan, 191kW (260PS), automat, r.v. 2009, sport
Si to nejako poriesil?
Re: Vynema prednych svetiel za svelta z faceliftu
tiež by ma to zaujímalo. Môj názor je, že
1/ staré svetlá svietili lepšie do zákrut a rovnako diaľkové a diaľničné režimy
2/ na facelift bolo viacero sw upgradov, takže nechcem podceňovať, ale myslím že šikovní chlapci z noname servisu asi nepomôžu...
1/ staré svetlá svietili lepšie do zákrut a rovnako diaľkové a diaľničné režimy
2/ na facelift bolo viacero sw upgradov, takže nechcem podceňovať, ale myslím že šikovní chlapci z noname servisu asi nepomôžu...