Olejový filter
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Olejový filter
Zdravím Vás, hladal som na mojom agregáte B14XE 1,4 74kw olejový filter ale nikde ho nevidím - je niekde zakrytovaný resp. kde sa nachádza? Má to niekto už preskúmané?
ASTRA K 1,4i 74kw Enjoy
- Reklama
Re: Olejový filter
Neviem ako na 74kw ale na 110kw zvrchu vidiet ani neni až ked som dal dole spodný kryt pod motorom tak bol vidiet…pepojoky píše:Zdravím Vás, hladal som na mojom agregáte B14XE 1,4 74kw olejový filter ale nikde ho nevidím - je niekde zakrytovaný resp. kde sa nachádza? Má to niekto už preskúmané?
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
˛palah píše:Neviem ako na 74kw ale na 110kw zvrchu vidiet ani neni až ked som dal dole spodný kryt pod motorom tak bol vidiet…pepojoky píše:Zdravím Vás, hladal som na mojom agregáte B14XE 1,4 74kw olejový filter ale nikde ho nevidím - je niekde zakrytovaný resp. kde sa nachádza? Má to niekto už preskúmané?
Aje dobre poriešená demontáž ....nezaserieš si blok motora olejom
Tak tak ako píšeš, pri vymene oleja som to ocenil…jurajlo píše:˛palah píše:Neviem ako na 74kw ale na 110kw zvrchu vidiet ani neni až ked som dal dole spodný kryt pod motorom tak bol vidiet…pepojoky píše:Zdravím Vás, hladal som na mojom agregáte B14XE 1,4 74kw olejový filter ale nikde ho nevidím - je niekde zakrytovaný resp. kde sa nachádza? Má to niekto už preskúmané?
Aje dobre poriešená demontáž ....nezaserieš si blok motora olejom
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…