Medializace problému s trháním

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Taosek

Příspěvek od Taosek »

Tak jsem se rozhodl ,že to budu medializovat prostřednictvím Auto.cz jak se říká líná huba hotové neštěstí pokud si jenom tady mezi sebou píšeme ,jak je to na hovno atd.. tak se s tím moc nebude dít asi na to chlapci makají ,ale je třeba je více potlačit no to že byl Opel ještě nedávno v pěkných sračkách a Astra bylo teď auto roku 2016 by jim tohle asi moc zrovna nepřidalo......
Opel Astra vybava Dynamic 1,4 92kw plus nějaké kravinky.
Reklama

sladas opc

Re: Medializace problému s trháním

Příspěvek od sladas opc »

Dobre ty..chce to trosku rozmaznout at se s tim neco dela..kam si primo psal nebo jak si to udelal??
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

za pokus to stojí
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Cinda

Příspěvek od Cinda »

Držím palce

Sent from my iPhone using Tapatalk
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Taosek

Příspěvek od Taosek »

Takže obeslal jsem více redakcí Svět motoru Autoweb a další s žadosti o pomoc a medializaci problému myslím ,že by to pro ně mohl být zajímavý článek na titulku trošku jsem to přirovnal k počátečním problémům s motory TSI u Wolksvagenu a poslal jsem jim i odkaz na zahraniční forum kde se to taký řeší tak snad se něco už konečně pohne.
Sunman

Příspěvek od Sunman »

len dotaz, viem že tu je vlákno s 500 príspevkami, ale nechce sa mi ho čítať celé:
1/ predpokladám, že si určite kontaktoval svojho predajcu a nepomohol ti
dal si návrh na zrušenie kúpnej zmluvy pretože poruchu neodstránil?

2/ kontaktoval si dovozcu Opel CS s dotazom/reklamáciou a požiadavkou na nápravu?
Taosek

Příspěvek od Taosek »

Jistě že jsem kontaktoval Opel ČR napsali srajdu ve stylu,že je to normální ve fází zahřívání motoru a že v současné době pracují v Oplu na zkoumání paliva atd.. u dealeru ti max přehrajou soft řekneš ,že se to pořád chová stejně pak ses tebou projedou řeknou ,že nic nezaznamenali protože ti to buď udělá lehce.
Sunman

Příspěvek od Sunman »

jasne.
este by som mozno poslal pred rozbehnutim tvojej akcie posledne cinske varovanie do Opel CS ze vzhladom k ich liknavemu postupu a nezaujmu o riesenie problemu cim si vycerpal vsetky moznosti postupujes toto do vsetkych motoristickych redakcii v CR.
hlavne nezavisly VW Automotorundsport bude mat zrejme radost :mrgreen:
Taosek

Příspěvek od Taosek »

Sunman píše:jasne.
este by som mozno poslal pred rozbehnutim tvojej akcie posledne cinske varovanie do Opel CS ze vzhladom k ich liknavemu postupu a nezaujmu o riesenie problemu cim si vycerpal vsetky moznosti postupujes toto do vsetkych motoristickych redakcii v CR.
hlavne nezavisly VW Automotorundsport bude mat zrejme radost :mrgreen:
Pozdě už se stalo to se ještě budou divit jak jim dovede jeden blbý člověk zavařit je to první moje nové auto pořád jsem nevěděl do poslední chvíle vyberu a nakonec toto.První auto a hned na hovno pokud to nebudou řešit ,tak z toho udělám úplnou aféru mám totiž celkem zajímavé kontakty i po světe konkrétně třeba ve Francii z rodiny novináře pro francouzský automobilový deník něco jak je u nás Svět Motoru a v případě liknavosti nebudu váhat a zašlu mu to aby to zveřejnil.
Bedar

Příspěvek od Bedar »

No popravdě hodně ti rozumím, také je to moje první auto a člověk potom musí řešit tohle. Já moc nenajedu, takže při mých cca. 1700km mi to udělalo jen jednou při předjíždění. (jezdím opatrně s malým mimčem)

Co je ale hlavním nepopíratelným faktem, motor při zátěži nemá tak hladký chod jako ostatní auta (takové to mikro škubání). V práci máme služební Hyundai I30 1.6 gdi + jezdím i mondeem 1.6 ecoboost a musím uznat, že ani jedno z aut takové mikro škubání nemá.

Těžko říct, kde je v autě chyba. Nicméně Opel musí mít hlavu v pejru, neboť odstranit "nahodilý" problém bude velmi nelehké a proto možná mlčí a zapírá.
Astra ST, 1.4 turbo 92kw, Innovation, r.v.2016
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Motory“