mattonecz píše:Tak mi dnes před barákem došel benzin
Ujel sem 18km potom co byl dojezd 0, takže ta rezerva není tak velka
dojazdom "0" myslíš moment keď sa palubný počítač už nedá prepínať a svieti tam len informácia o nízskej hladine paliva?
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
mattonecz píše:Tak mi dnes před barákem došel benzin
Ujel sem 18km potom co byl dojezd 0, takže ta rezerva není tak velka
Tak to mám jájozuo píše:
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Tak to máš super. Máš už 15tis km. Jakou si měl spotřebu na začátku? Pro mě je toto nereálné, jedině pokud bych vyjel rovnou na okresku a trvale udržoval 70 - 100 km/h. Předpokládám, že okolo 5000 km si to sedlo. Jaké si to měl na začátku?Andrej píše: Tak to mám já
Mike píše:Tak to máš super. Máš už 15tis km. Jakou si měl spotřebu na začátku? Pro mě je toto nereálné, jedině pokud bych vyjel rovnou na okresku a trvale udržoval 70 - 100 km/h. Předpokládám, že okolo 5000 km si to sedlo. Jaké si to měl na začátku?Andrej píše: Tak to mám já
- u mna smadne oko pri dojazde cca 110kmtomasprochu píše:Zdravim,
u mne je pocitac dost mimo realitu
- dle palubniho cca. 4,3-4,5l - po dotankovani plna plna cca. 5,2-5,4l - vysledek z poslednich 5 tankovani, kdy jsem to prepocital.
- najeto mam 20k
- co mne trochu vytaci je "nelinearnost" palivomeru, prvni pulka z nadrze leti, kdyz zacne svitit kontrolka, ukazuje pocitac jeste 180km dojezd - coz pak vetsinou i odpovida. Jste na tom podobne?
kratka Astra 1.6 cdti - 100kw, 17" kola, rozdil zimni / letni pneu je zanedbatelny
Tak to asi o ten litřík taky padne dolů, ale přijde mi, že se to musí hodně podtáčet, aby byla spotřeba nízká. Nechat to padat k cca 1500 ot/min. to mi ale pro motor nepřijde ideální. Na táhlé rovince při plachtění budiž, ale v kopcovitém terénu je to na spotřebu zabiják. Točit to až k 5000 rpm, to jedu tak za 10. Zatím to beru tak, že dálnice + město je třeba počítat k reálu okolo 7,5 l. S okreskama s klidným provozem i těch 6l. Což odpovídá tabulkám - myslím to město. Spotřeba mimo město 4,5 a 5,5 kombinace je ale hodně velký scifi!Andrej píše:Mike píše:Andrej píše: První cca 3tkm byly nad 6,5 ted už je to viz příloha. 70% okresky a město 30% dálnice a rychlostni. Jedu hodne krátké trasy,ani se to nestihne zahřát! Je pro mě celkem nemožné se dostat pod 6l, to bych musel jezdit pomaleji;D
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |