Čaute.Potřeboval bych vědět jak je to s kastlí VB kolem roku 2000.Mám v oku model r.v. 2002,ale bojím se,aby za chvilku nezhnila...Jestli jsou zinkované,případně jestli reziví.
Za rady předem díky moc
Kastle VB?
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Kastle VB?
Po faceliftu, což je od podzimu roku 1999 dostala VeBe jednostranný pozink (což je tvůj případ). Bohužel to ale neznamená, že by se tím nějak významně antikorozní ochrana zlepšila.
Havně jde ale o to, že béčková Vectra je nádherné a dostupné auto, a tak se ji musí něco odpustit
Havně jde ale o to, že béčková Vectra je nádherné a dostupné auto, a tak se ji musí něco odpustit
Pokud správně chápu,jednostranný znamená nejspíš vnější strana karoserie..V mém případě by to možná moc nevadilo.Kde by byl puchýř,tak přebrousím,dobře zakytuju a kvalitně přelakuju.
O tu bude postaráno.Projde mensíma úpravama a bude to kočár
O tu bude postaráno.Projde mensíma úpravama a bude to kočár
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj vectra je bophužel podceňovaný auto, které má větší charizma jak celej passat a A4 dohromady, sportovní karoserie, nádherně tvarovaná zrcatka a tak
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Mám z toho strach..Dalo by se do ní dost peněz a nechtěl bych,aby zklamala..
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
neměj strach, díly jsou levný, opravy nejsou složitý a pokud to bude 1,8 16V nebo 2,0 16V tak to hezky pojede a žrát to nebude, navíc to auto udělá moc moc moc parády
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Tak model mi to měl být viz topick " Pomoc s výběrem auta" ,kde je na konci moje reakce.Snad to nebude zlé.