Otevírání el. víka - potenciální problém - Astra ST
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Otevírání el. víka - potenciální problém - Astra ST
když jsme zkoušeli kopat pod astru v salonu, tak se to otevíralo jen tomu kdo měl klíček v kapse, když stál prodejce s klíčkem vedle mě, ale mě to nefungovalo.
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
- Reklama
-
A co si myslis ze som si to vymyslel ? Dokonca som sa nachadzal na "druhej strane" panelaku ak to tak mozem nazvat (v izbe z druhej strany, auto bolo zaparkovane pod oknami na opacnej strane..). A bez problemov sa mi otvoril kufor. Este stastie ze som siel o niekolko minut prec autom...Je to neskutocne citlivepalah píše:Inak skušal niekto dosah otvarania zadných dverí klúčom? Lebo mne sa nezdá že sa to dá otvoriť 15-20 metrov…. a pochybujem zo 4 poschodia….
Astra K ST, Innovation, 1.4T, 92kW, Benzin
-
Ano takto to funguje. Ked chces vyuzivat otvaranie kufra bezdotykovo musis mat kluc pri sebe alebo byt v jeho bezprostrednej blizkosti. Zas stale mas moznost pouzit tlacidlo na otvorenie dveri (tam ti uz kluc netreba ak je auto odomknute)Joska píše:když jsme zkoušeli kopat pod astru v salonu, tak se to otevíralo jen tomu kdo měl klíček v kapse, když stál prodejce s klíčkem vedle mě, ale mě to nefungovalo.
Astra K ST, Innovation, 1.4T, 92kW, Benzin
To sú dve rôzne veci.. Otváranie podkopnutím naozaj funguje len keď sa kľúč (ovládač ) nachádza tesne pri kufri.. Ale otváranie kufra pomocou tlačidla na diaľkovom ovládači funguje na takú vzdialenosť akú má dosah samotný ovládač.. To môže byť aj niekoľko desiatok metrov
Opel Astra K ST, 1,4T 110 kW, MY17
a to víko se otevře uplně(tedy podle nastavení) nebo jen odskočí víko?
kdysi dávno šla "fáma", že když si zapomente klíče od auta a chcete ho jen otevřít, že stačí jen zmáčknout tlačítko u mobilu a druhý nasměruje mobil na auto a to se otevře..nefunguje to
kdysi dávno šla "fáma", že když si zapomente klíče od auta a chcete ho jen otevřít, že stačí jen zmáčknout tlačítko u mobilu a druhý nasměruje mobil na auto a to se otevře..nefunguje to
Ne, není tam jen magnetický odskok, ale kufr se celý dokořán otevře a zůstane tak. Taky jsem si to nevymyslel, zvláštní je, že mnohdy dálkové ovládání nefunguje ani na 10m, protože to zřejmě něco ruší, pak je člověk ve 4patře a když k němu dorazí má auto otevřený.
Mě ovladač funguje ještě postaru - 2x za sebou s cca 1 sec intervalem stisknout a dveře se otevírají. Takový ten dvojklik myší na to to neraguje. Takže upráva SW, kdy se to 2x stiskne a pak dlouze podrží by to asi řešil (celkem tedy 3x stisknout).
Co se týká odemykání mobilem, tak to funguje spolehlivě přes onstar a apku v mobilu, zadáš pin a auto se odemkne, tohle je super, když jdeš okolo a zrovna nemáš klíče a potřebuješ něco hodit do auta. Nebo máš auto daleko a někdo u něj stojí - třeba manželka a čeká než dorazíš - a ty máš klíče u sebe a jsi na druhým konci města. Pak stačí otevřít přes internet - funguje to klidně i z druhý strany zeměkoule.
Jsou to pěkný vychytávky, ale ve světě plným zlodějů, jsou to další díry pro problémy...
Mě ovladač funguje ještě postaru - 2x za sebou s cca 1 sec intervalem stisknout a dveře se otevírají. Takový ten dvojklik myší na to to neraguje. Takže upráva SW, kdy se to 2x stiskne a pak dlouze podrží by to asi řešil (celkem tedy 3x stisknout).
Co se týká odemykání mobilem, tak to funguje spolehlivě přes onstar a apku v mobilu, zadáš pin a auto se odemkne, tohle je super, když jdeš okolo a zrovna nemáš klíče a potřebuješ něco hodit do auta. Nebo máš auto daleko a někdo u něj stojí - třeba manželka a čeká než dorazíš - a ty máš klíče u sebe a jsi na druhým konci města. Pak stačí otevřít přes internet - funguje to klidně i z druhý strany zeměkoule.
Jsou to pěkný vychytávky, ale ve světě plným zlodějů, jsou to další díry pro problémy...
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
Da sa auto otvorit zo 4 poschodia este aj dalej. Byvam na 4 poschodi,raz sa mi stalo ze som si sadol na stolicku na ktorej boli prevesene nohavice a vo vrecku ovladac. Chrbtom som zatlacil na operadlo,nasledne na ovladac,nevedomky som si otvoril vsetky okna na aute a odistil cele auto,ktore bolo odparkovane pred panelakom, asi po hodine som isiel k autu ze idem do mesta a uz pri nom stala jedna pani ktora mi oznamovala ze uz volala mestku policiu. Dosah ovladaca je az moc velky,povedal by som az nebezpecny.palah píše:Inak skušal niekto dosah otvarania zadných dverí klúčom? Lebo mne sa nezdá že sa to dá otvoriť 15-20 metrov…. a pochybujem zo 4 poschodia….
Naposledy upravil(a) palecNR dne 15 led 2017, 22:44, celkem upraveno 1 x.
Opel astra K innovation 1,6 100kw/136k
r.v 3/2016
r.v 3/2016
Takže chyba je jen, se tlačítko "nechtěně"zmáčne, ne že se auto rozhodne a otevře, je to tak?
Tak obal na klíček přišel, ten to snad jistí, aby to v kapse nešlo omylem stisknout, navíc se klíček nepoškrábe, dá se z toho v případě potřeby vysunout... ebay za 120Kč i s dopravou do ČR.
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017