Otevírání el. víka - potenciální problém - Astra ST

Informace ohledně aktualizace navigace, multimedií a elektroniky

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Joska

Re: Otevírání el. víka - potenciální problém - Astra ST

Příspěvek od Joska »

když jsme zkoušeli kopat pod astru v salonu, tak se to otevíralo jen tomu kdo měl klíček v kapse, když stál prodejce s klíčkem vedle mě, ale mě to nefungovalo.
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Reklama

adanedhlel

Příspěvek od adanedhlel »

palah píše:Inak skušal niekto dosah otvarania zadných dverí klúčom? Lebo mne sa nezdá že sa to dá otvoriť 15-20 metrov…. a pochybujem zo 4 poschodia….
A co si myslis ze som si to vymyslel ? :) Dokonca som sa nachadzal na "druhej strane" panelaku ak to tak mozem nazvat (v izbe z druhej strany, auto bolo zaparkovane pod oknami na opacnej strane..). A bez problemov sa mi otvoril kufor. Este stastie ze som siel o niekolko minut prec autom...Je to neskutocne citlive
Astra K ST, Innovation, 1.4T, 92kW, Benzin
adanedhlel

Příspěvek od adanedhlel »

Joska píše:když jsme zkoušeli kopat pod astru v salonu, tak se to otevíralo jen tomu kdo měl klíček v kapse, když stál prodejce s klíčkem vedle mě, ale mě to nefungovalo.
Ano takto to funguje. Ked chces vyuzivat otvaranie kufra bezdotykovo musis mat kluc pri sebe alebo byt v jeho bezprostrednej blizkosti. Zas stale mas moznost pouzit tlacidlo na otvorenie dveri (tam ti uz kluc netreba ak je auto odomknute)
Astra K ST, Innovation, 1.4T, 92kW, Benzin
marty22

Příspěvek od marty22 »

To sú dve rôzne veci.. Otváranie podkopnutím naozaj funguje len keď sa kľúč (ovládač ) nachádza tesne pri kufri.. Ale otváranie kufra pomocou tlačidla na diaľkovom ovládači funguje na takú vzdialenosť akú má dosah samotný ovládač.. To môže byť aj niekoľko desiatok metrov
Opel Astra K ST, 1,4T 110 kW, MY17
Joska

Příspěvek od Joska »

a to víko se otevře uplně(tedy podle nastavení) nebo jen odskočí víko?

kdysi dávno šla "fáma", že když si zapomente klíče od auta a chcete ho jen otevřít, že stačí jen zmáčknout tlačítko u mobilu a druhý nasměruje mobil na auto a to se otevře..nefunguje to :cry:
Mike

Příspěvek od Mike »

Ne, není tam jen magnetický odskok, ale kufr se celý dokořán otevře a zůstane tak. Taky jsem si to nevymyslel, zvláštní je, že mnohdy dálkové ovládání nefunguje ani na 10m, protože to zřejmě něco ruší, pak je člověk ve 4patře a když k němu dorazí má auto otevřený.

Mě ovladač funguje ještě postaru - 2x za sebou s cca 1 sec intervalem stisknout a dveře se otevírají. Takový ten dvojklik myší na to to neraguje. Takže upráva SW, kdy se to 2x stiskne a pak dlouze podrží by to asi řešil (celkem tedy 3x stisknout).

Co se týká odemykání mobilem, tak to funguje spolehlivě přes onstar a apku v mobilu, zadáš pin a auto se odemkne, tohle je super, když jdeš okolo a zrovna nemáš klíče a potřebuješ něco hodit do auta. Nebo máš auto daleko a někdo u něj stojí - třeba manželka a čeká než dorazíš - a ty máš klíče u sebe a jsi na druhým konci města. Pak stačí otevřít přes internet - funguje to klidně i z druhý strany zeměkoule.

Jsou to pěkný vychytávky, ale ve světě plným zlodějů, jsou to další díry pro problémy...
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
palecNR

Příspěvek od palecNR »

palah píše:Inak skušal niekto dosah otvarania zadných dverí klúčom? Lebo mne sa nezdá že sa to dá otvoriť 15-20 metrov…. a pochybujem zo 4 poschodia….
Da sa auto otvorit zo 4 poschodia este aj dalej. Byvam na 4 poschodi,raz sa mi stalo ze som si sadol na stolicku na ktorej boli prevesene nohavice a vo vrecku ovladac. Chrbtom som zatlacil na operadlo,nasledne na ovladac,nevedomky som si otvoril vsetky okna na aute a odistil cele auto,ktore bolo odparkovane pred panelakom, asi po hodine som isiel k autu ze idem do mesta a uz pri nom stala jedna pani ktora mi oznamovala ze uz volala mestku policiu. Dosah ovladaca je az moc velky,povedal by som az nebezpecny.
Naposledy upravil(a) palecNR dne 15 led 2017, 22:44, celkem upraveno 1 x.
Opel astra K innovation 1,6 100kw/136k
r.v 3/2016
Joska

Příspěvek od Joska »

Takže chyba je jen, se tlačítko "nechtěně"zmáčne, ne že se auto rozhodne a otevře, je to tak?
Eisy

Otevírání el. víka - potenciální problém - Astra ST

Příspěvek od Eisy »

Jo.
Mike

Příspěvek od Mike »

Tak obal na klíček přišel, ten to snad jistí, aby to v kapse nešlo omylem stisknout, navíc se klíček nepoškrábe, dá se z toho v případě potřeby vysunout... ebay za 120Kč i s dopravou do ČR.
Přílohy
Výstřižek.JPG
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Autorádia + navigace + elektronika“