Cavte. Mam na Vas prosbu, ci by ste mi niekto vedel poradit, ako dalej. Rozoberiem teda moj problem:
na 19.12. som sa objednal v servise na aktualizaciu radia Intellilink R 4.0. nakolko mi tak ci tak zacalo blbnut a po pripojeni Iphonu mi castokrat ukazovalo len logo Opel. Aktualizacia sa nepodarila, a stalo sa to, ze sa vraj omylim nainstaloval iny soft, takze mam soft na chevrolet a obrazovku hore nohami. auto som prebral, nakolko som nemal inu moznost sa dostat domov, bolo mi prislubene promptne riesenie od sameho veduceho servisu.
11.01. auto odovzadne na opravu, oprava sa nepodarila, problem pretrvava
19.01. auto odtahovkou odviezli do KE, kde to vraj vedia spravit a uz sa s tym stretli, vysledok, neuspesne.
Veduci servisu mi povedal ze sa to bude riesit cez Prahu, odkial chcu povolat technika s diagnostikou aby na to pozrel...
Pride mi to ako len odkladanie tohto problemu. Ziadat nove radio rovno alebo ako postupovat? Skusali tam nahodit radio z demo Astry ale vraj zas nesedia konektory, pricom nahrat stary soft sa neda. Uz som pomaly v koncoch z toho.
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
problém s rádiom - pomoc
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
- Reklama
Re: pomoc
Ahoj,
nevim jak v SK, ale v CZ pokud by se mi toto stalo a v pondělí by odpovedeli, ze to neumi opravit (tj. 30 dní od první opravy, resp. třetí neúspěšný pokus opravy té samé závady) , tak bych jim rovnou donesl od pravnika napsane odstoupeni od kupni smlouvy. Tady asi nemohou tvrdit, že je to normální a že to není vada jako v případě cukání motoru 1.4T.
OnMi
nevim jak v SK, ale v CZ pokud by se mi toto stalo a v pondělí by odpovedeli, ze to neumi opravit (tj. 30 dní od první opravy, resp. třetí neúspěšný pokus opravy té samé závady) , tak bych jim rovnou donesl od pravnika napsane odstoupeni od kupni smlouvy. Tady asi nemohou tvrdit, že je to normální a že to není vada jako v případě cukání motoru 1.4T.
OnMi
Škoda Enyaq Sportline iV 80 MY2023
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
jozuo píše:Este doplnim ze ma to zatial stalo cca 60€ na benzin plus 3 dni strateneho casu a nervov
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
napiš tomuto típkovi - juraj.bruckner@gm.com je to hlavný technický support pre SK. Na všetky otázky ktoré som zaslal mi odpovedali.
Good luck
ASTRA K 1,4i 74kw Enjoy
-
Ak reklamujes 3x ten isty problem, tak by ti mali vymenit vadny diel. popripade ak prekroci reklamacia 30dni tak tiez, ale ako sa to vsetko vztahuje na auta... to neviem. Alebo nech ti daju nahradne vozidlo a nech to do 30 dni opravia.... dost dlhy cas na opravu myslim...
S tym nahravanim SW bol problem, nachvilu to pozastavili ale uz to robia normalne....
Len sa cudujem, ako ti to mohli takto odovzdat...
S tym nahravanim SW bol problem, nachvilu to pozastavili ale uz to robia normalne....
Len sa cudujem, ako ti to mohli takto odovzdat...