MY17.5 1.6T automat
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
MY17.5 1.6T automat
Len pre info v konfigurátore pre Astru už je možnosť 1.6T s automatom. Cenovo je rozdiel oproti 1.4T 150k s automatom cca 2000E. Chvíľu som váhal lebo predajca mal info, že sa 1.6T s automatom už chystá ale nakoniec som objednal tú 1.4ku. Ale na moje jazdenie po meste tých 150 koní bude bohato stačiť. Automat bola pre mňa podmienka v novom aute a s kombináciou s adaptívnym automatom to bude radosť jazdiť po meste 

Astra K ST 1.4T 150k automat, full okrem masáže
- Reklama
Re: MY17.5 1.6T automat
No, nechcem ti vôbec kaziť radosť ale pokiaľ tú objednávku môžeš ešte zastaviť tak to urob, aby si nezaplatil za niečo čo nikdy nepoužiješ.
Adaptívny automat do mesta je totálny nezmysel, neviem kto ti to nakukal. Mal si možnosť jazdiť s adaptívnym tempomatom?
Ja ho mám na druhom aute - pretože je tam defaultne - od roku 2014 a najazdených 200t km.
Adaptívny automat môžeš použiť:
- v meste na voľnej výpadovke na udržanie 50kmh aby si nemusel kontrolovať či ťa nevymáknu policajti. Určite nie v meste medzi semaformi a v jazde v dvoch pruhoch. Jednak budeš neustále nosom na čelnom skle a po druhom rozmlátenom zadku na aute ho budeš preklínať.
- na prázdnejšej diaľnici bez prudších zákrut, t.j. na slovensku D1, D2 ale nie R1 ! Platí to isté čo v bode 1, s tým rozdielom, že okrem rozmláteného zadku môžeš skončiť v lepšom prípade pri 130kmh a rane zo zadu v nemocnici.
zrejme ťa to nepoteší, ale je to prudká realita. Proste sen guglu o automatických autách - a to do toho investujú ďaleko viac než jeden lacný radar - je v nedohľadne.
Adaptívny automat do mesta je totálny nezmysel, neviem kto ti to nakukal. Mal si možnosť jazdiť s adaptívnym tempomatom?
Ja ho mám na druhom aute - pretože je tam defaultne - od roku 2014 a najazdených 200t km.
Adaptívny automat môžeš použiť:
- v meste na voľnej výpadovke na udržanie 50kmh aby si nemusel kontrolovať či ťa nevymáknu policajti. Určite nie v meste medzi semaformi a v jazde v dvoch pruhoch. Jednak budeš neustále nosom na čelnom skle a po druhom rozmlátenom zadku na aute ho budeš preklínať.
- na prázdnejšej diaľnici bez prudších zákrut, t.j. na slovensku D1, D2 ale nie R1 ! Platí to isté čo v bode 1, s tým rozdielom, že okrem rozmláteného zadku môžeš skončiť v lepšom prípade pri 130kmh a rane zo zadu v nemocnici.
zrejme ťa to nepoteší, ale je to prudká realita. Proste sen guglu o automatických autách - a to do toho investujú ďaleko viac než jeden lacný radar - je v nedohľadne.
Re: MY17.5 1.6T automat
Presne tak, adaptivni tempomat na popojizdeni ve meste je naprosty nesmysl.
Opel Astra K (MY17,5) Cosmic Grey 1.4T 92kW Enjoy + Komfortní sada 2 + mlhovky