Stěrače, ostřikovače

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
palah

Re: Stěrače, ostřikovače

Příspěvek od palah »

mattonecz píše:
matus22 píše:Myslíte že je nejako možné nastaviť ostrekovače? Mne striedajú tesne nad stierače co mi príde hlúpe
ano lze mně to nastavovali pač to bylo na nic z výroby
Presne aj mne striekaju uplne dole…
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
Reklama

revive

Příspěvek od revive »

palah píše:
mattonecz píše:
matus22 píše:Myslíte že je nejako možné nastaviť ostrekovače? Mne striedajú tesne nad stierače co mi príde hlúpe
ano lze mně to nastavovali pač to bylo na nic z výroby
Presne aj mne striekaju uplne dole…
daju sa nastavit, na kazdej strane su 3 trysky staci na to ihla/spendlik ;) (vcera som ich nastavoval)
Opel Astra 1.4 turbo Innovation, 110kW, M6, 16"ky
pub24

Příspěvek od pub24 »

Taky se pripojuju...
Nove auto a sterace skakaji jak koza... jakmile klesla teplota pod 0 nebo jsem jel pres 140, tak to neslo poslouchat jak skacou. A navrch jeste krasne rozmazlej pruh od bodu kde se otaci z vraci se zpatky.
K tomu vrcholu - jak daleko od okraje skla se vam vracej sterace zpatky? Mne tam zustava tak 6-7cm pruh, ktery mi docela zhorsuje vyhled, pokud jeste beru v ohled masivni sloupek...
Cinda

Příspěvek od Cinda »

Kolegové, nevíte někdo kde je umístěn zpětný ventil ostřikovače čelního skla?
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Sunman

Příspěvek od Sunman »

Páni úplne najlepšie do dažďa je použiť nanotechnologiu - používam u Insignie niekoľko rokov, takže na 90% stierače nepoužívam vôbec pri jazde nad 50kmh.

samozrejme pri zašpinení blatom a potrebe použiť ostrekovače je to nutnosť. Používam v zime zásadne Bosch Aerotwin, pretože kovová klasika na Insignii (na Astrách to nemáte) v zime omrzne a stierač je neohybný. Aerotwiny netreba nikde objednávať ale kúpiť v obchode, v BA stoja v kamennom obchode 27-29EUR v e-shopoch 29÷31EUR. Aerotwiny pokiaľ nie sú poškodené žiadne čmuhy nerobia - pri veľkom množstve vody na ľavom okraji okna potiahnu aerodynamikou so sebou časť vody ktorá je potom odfúknutá prúdom vzduchu. U Astry vám stierače ostávajú práve na okrajoch okna, takže tam by ani toto nemal byť problém.
pepojoky

Příspěvek od pepojoky »

Tak a máme tu prvú chybu - nefunguje mi zadný ostrekovač. Predpokladam že je zamrznutá voda v hadičke ale včera bolo +2 a nič. Ked skúšam tlačíť vodu napr 20s vkuse tak z nádržky mi neubudne tz. bud nefunguje motorček alebo je tam lad. Kvapalinu mám do -25 no nechcem kvôli tomu navštíviť servis aby mi náhodou nerozoberali pol auta :)
ASTRA K 1,4i 74kw Enjoy
Joska

Příspěvek od Joska »

a máš ji tam dost? - tu to závadu mám v géčku vždy, když dochází v nádržce...
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Eisy

Stěrače, ostřikovače

Příspěvek od Eisy »

Motorcek by si mohol pocut , keby siel ...
pepojoky

Příspěvek od pepojoky »

Eisy píše:Motorcek by si mohol pocut , keby siel ...
Kvapaliny je až ponad nalievacie hrdlo, motorček počujem tak počkám na teplejšie počasie cez den a uvidíme :) ak nie tak auto je v záruke budem reklamovať :) pri garančnej prehliadke.
ASTRA K 1,4i 74kw Enjoy
marty22

Příspěvek od marty22 »

skús ísť na pár hodín do garáže nejakého nákupného centra.. ak to máš zamrznuté, tak tam by to mohlo rozmrznúť..
Opel Astra K ST, 1,4T 110 kW, MY17
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Interiér a exteriér“