Ahoj. Nemá nejaká dobrá duša soft cd na zmenu jazyka v CD 70 navi do čestiny?
A mám ešte jednu otázku, snád mi niekto poradíte. Auto som kupil nedávno. Má bluetooth a velmi rád by som ho spároval s mojim iphonom. Ale to sa mi nejako občas podarí občas nie, a ked sa mi to aj podarí, tak telefonovat cez to aj tak nejde, vypíše mi to "disconnected". Po pripojení tam krásne svieti T-mobile CZ, ale po chvilke už tam svieti len bluetoothove pomenovanie mojho telefonu, a viac menej sa to tvári ako zaeknuté (v iphone vypnem modrý zub, a na palubovke stále svieti že "Matesov iphone"... )
Nejaka rada? je tam niečo zle? alebo to má malú verziu bluetootha? Funkciu by som rád využíval, tak preto ma to trošku trápi...
CD 70 NAVI čestina/slovenčina + bluetooth
Moderátor: Moderátoři
-
CD 70 NAVI čestina/slovenčina + bluetooth
Vectra C GTS, 1,9CDTi 110kW, 2006
- Reklama
Re: CD 70 NAVI čestina/slovenčina + bluetooth
http://www.pepas.cz/projekty/opel-navi-cz/
Tento člověk Ti je schopen i povýšit firmware v jednotce UHP (bluetooth)...........
Tento člověk Ti je schopen i povýšit firmware v jednotce UHP (bluetooth)...........
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI, Elegance, AFL - Bi-xenon, RDKS, DVD 90 NAVI, CID, PDC, UHP, AHS - originální nezávislé topení EBERSPÄCHER, DWA - Alarm s Dead Lock, Power Tailgate - elektické zavírání 5 dveří, Sklopné tažné zařízení ORIS, MKJ
-
Díky, hej, medzi tým som už našiel jeho stránky
A ten bluetooth bude teda tým, že mám starý firmware?
A ten bluetooth bude teda tým, že mám starý firmware?
Vectra C GTS, 1,9CDTi 110kW, 2006
Pokud máš auto r.v. 2006 tak máš pravděpodobně i starou verzi FW. Tedy povýšením na poslední verzi bych začal........
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI, Elegance, AFL - Bi-xenon, RDKS, DVD 90 NAVI, CID, PDC, UHP, AHS - originální nezávislé topení EBERSPÄCHER, DWA - Alarm s Dead Lock, Power Tailgate - elektické zavírání 5 dveří, Sklopné tažné zařízení ORIS, MKJ