omg tak to je fakt neuveritelne, nevedia spravit "normalny" benzinovy motor?? Najlepsi bol 1,4 MPI na starej fabii tak teraz uz fakt neviem, diesel nechcem a 1,6T 147kw je pre mna zbytocne vela vykonu ktory nevyuzijem.trembel píše:Nech sa paci. Je to sice Corsa, ale to bude najma tym, ze 1.0T je v Corse castejsia volba ako v Astre: http://www.corsaeforums.co.uk/viewtopic.php?f=19&t=2491
1.0 T vs 1,4 T
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: 1.0 T vs 1,4 T
Astra K 1.0T 77kw Innovation
Granite Grey
Granite Grey
- Reklama
Uz som vybral aj objednal a cakam na svojho u niekoho milovaneho, u niekoho zatracovaneho francuza. Siel som cestou peugeot 308sw 1,2 puretech. Oslovilo ma interierom aj motorom viac ako zamyslana 1.4T v astre. Diesel som nechcel kvoli viacerym veciam. Aj tam su nejake nedostatky, tiez urcite problemy s motorom, ale zvecsa uz su vyriesene + sa kedykolvek da predlzit zaruka na 8 rokov.Sunman píše: úprimne ti prajem aby si našiel auto ktoré bude vyhovovať tvojim predstavám.
Inak je otázka u iných značiek ako sú majitelia naklonení diskutovať o problémoch. Poznám to z iných fór o iných výrobkoch - "bezchybné" prístroje posmešky ak sa na tvojom prístroji objaví niečo. Potom zrazu otázka na zásadnú vec a zrazu 20 reakcií majiteľov "bezchybných" prístrojov - aj u mňa aj u mňa...
ak by som mohol na tomto mieste zhodnotiť autá ktoré poznám z okolia na úplne na tom najhoršie sú mercedesy. Kolegu, ktorý iné autá ani nekupuje vždy po vyrazení mimo SR meďak nechá niekde v nemecku na diaľnici. Ale pochavaľuje si, pretože zase majú najlepšiu službu - privezú mu nové auto, jeho vezmú do servisu a keĎ sa vracia vyzdvihne si opravené auto zo servisu a požičané tam nechá. Takže spokojnosť, len si treba nechať deň v rezerve.
na mojom dvore sa vystriedali za dva roky asi dva tucty áut. Úplne najhoršie bolo Q7 - za dva mesiace asi 5x odtiahnutie do servisu z rôznych miest, kde buď zdochlo alebo nešlo naštartovať.
O vybitej baterke u M3 a výhode mať ju v zadnom blatníku ako K-čko by som mohol rozprávať story. Trvalo niekoľko dní, kým som auto dostal z garáže.
O škodovkách sa v súvislosti s VW podvodníkmi moc nehovorí. Uvidíme aké problémy raz budú mať majitelia na emisných kontrolách. v US to museli doriešiť, v EU príde možno nariadenie, že autá budú musieť majitelia vyhodiť na vlastné náklady.
To však samozrejme nie je útechou ani nerieši že k-čkové 1.4T má podľa vás problém s trhaním, infotainment robí psie kusy, auto vrže, nepasujú nosiče na strechu... Je to samozrejme hanba ak chystám rok premiéru auta. chcel by som vidieť tých skúšobných jazdcov čo najazdili milion kilometrov testov.
Momentalne uzivam ocovu fabiu 1.4MPi a ten "normalny" motor zerie, nejde a nejaky cas s nim ta presvedci, ze turbomotor je cesta aj za cenu pruserupelito píše: omg tak to je fakt neuveritelne, nevedia spravit "normalny" benzinovy motor?? Najlepsi bol 1,4 MPI na starej fabii tak teraz uz fakt neviem, diesel nechcem a 1,6T 147kw je pre mna zbytocne vela vykonu ktory nevyuzijem.
Otec s nou najazdil 200k kilometrov bez jedinej zavady motora ale uz sme asi off-topic
Astra K 1.0T 77kw Innovation
Granite Grey
Granite Grey
Zopakujem to znova. Syn ma Astru K 1,0 T. Najazd 9000 km a riadne ju tlaci. Je to vyborny, dobre sprevodovany motor a NEMÁ problemy s trhanim, ci klepanim. V ziadnom jazdnom rezime to tento motor nespravil a nie je totozny motor ako v Corse.
Myslim, ze najcennejsie su prakticke skusenosti nas majitelov, tak nespamujte tu roznymi forami a pod.
S,kludnym svedomim 1,0 T odporucam, ako bezproblemovy, vyborny motor.
Myslim, ze najcennejsie su prakticke skusenosti nas majitelov, tak nespamujte tu roznymi forami a pod.
S,kludnym svedomim 1,0 T odporucam, ako bezproblemovy, vyborny motor.
nj v corse je uplne jiny motor, delaj dva ruzny 1.0T
na UK foru je taky jeden 3 valcovej fanatik..
pravda je ze je asi vhodnejsi v soucasne chvili koupit 1.0t nez 1.4T jakkoliv bych to sam nikdy nekoupil
pravda je ze je asi vhodnejsi v soucasne chvili koupit 1.0t nez 1.4T jakkoliv bych to sam nikdy nekoupil
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Hlavne ze tam vsichni doporucuji "Pulzarek", pritom neni v kombi a je to Renault Megane, ktery urcite tito borci nedoporucuji a navic to je neco jako Rapid nebo Dacie, takze lewnota, takze neco uplne jineho, nez chces ty, ale tak to bude furt, kdyz se 100 lidi zeptas, co koupit. Polovina rekne VW, druha rekne Japonec, a potom 5minut budou premyslet, jaky Japonec je v nizsi stredni tride v kombi. Kdyz neco nakonec najdou, tak to bude o 50tisci Kc vic, nez auto z Evropy.moriarti píše:Dobrý den,zajímám se o Astru Sports Tourer ,chtěl bych benzín a asi 1.4 T 110kw můžu se s váma podělit o info a zajímavosti i na těchto stránkách,kde mne nenechají v klidu a urážejí Astru,když nechci VW a škodovku..děkuji všem za pomoc a své postřehy
http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... 56fc40d269
[quote="mattonecz"]nj v corse je uplne jiny motor, delaj dva ruzny 1.0T
Ja som napisal, ze motor 1,0 T v Astre K nie je totozny s motorom 1,0 T v Corse. Nie celkom iny motor.
Neviec citat ? Alebo vies len mudrovat
Ako si na to prisiel, ze som 3 valcovy fanatik
Pisem osobne skusenosti, nic viacej, tak reviduj svoje vylevy, ktore su uplne bezcenne.
Sam vlastnim Astru J, 1,4 T, 103 kW a je to uz moja 4. Astra. Kolko Astier si mal ty ???
Ja som napisal, ze motor 1,0 T v Astre K nie je totozny s motorom 1,0 T v Corse. Nie celkom iny motor.
Neviec citat ? Alebo vies len mudrovat
Ako si na to prisiel, ze som 3 valcovy fanatik
Pisem osobne skusenosti, nic viacej, tak reviduj svoje vylevy, ktore su uplne bezcenne.
Sam vlastnim Astru J, 1,4 T, 103 kW a je to uz moja 4. Astra. Kolko Astier si mal ty ???
No ja mam prvni Astru i prvni auto. Urcite je to i posledni Astra a posledni Opel )
edit: to taky tam je navic, netvrdim ze ty jsi
edit2: resp jsou lide co chvali to vlastni dej se co se dej, ja mam 1.4T a rovnou rikam ze je to na hovno jako cely Opel pro me uz navzdy
edit2: resp jsou lide co chvali to vlastni dej se co se dej, ja mam 1.4T a rovnou rikam ze je to na hovno jako cely Opel pro me uz navzdy
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Pod tohle se podepisuju. Nevím jakej výpadek mysli bych musel mít, abych si ještě někdy koupil Opel......mattonecz píše:No ja mam prvni Astru i prvni auto. Urcite je to i posledni Astra a posledni Opel )
Opel Astra K 1.4Turbo 92kw Innovation
No a já mám Astru G 1,7DTi a právě na základě zkušeností s ní jsem si myslel že další auto bude opět Opel. Jenže jak to tak vidím tak se teprve uvidí co to vlastně bude.