mírny souhlas
napríklad u našich strojov, meníme prvú náplň po 50 mth a potom mám pocit po 500 mth.
A jedná sa o prevodovky a "klikovky" velmi podobné automobilovému motoru.
Pekný víkend.
kvalitní nafta
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
- Reklama
Re: kvalitní nafta
Myslíš Barunku? - na ní se příjde podívat v neděli zájemce, ...
No my máme první 1000 za sebou po týdnu, uvidíme jak to tam bude padat, určit nechci vyměnit olej a druhý den jet na dovču, s výměnou počítám.
zatím mám radost, že spotřeba padá, jsem na 5,8, za dnešní cestu domů 5,6. Líbí se mi ten odpich....a to nemám nic moc výkon.
No my máme první 1000 za sebou po týdnu, uvidíme jak to tam bude padat, určit nechci vyměnit olej a druhý den jet na dovču, s výměnou počítám.
zatím mám radost, že spotřeba padá, jsem na 5,8, za dnešní cestu domů 5,6. Líbí se mi ten odpich....a to nemám nic moc výkon.
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
-
Palivo
Na všetkých autách tankujeme obyč. naftu podľa toho aká pumpa je po ceste. Samozrejme myslím pumpy typu Shell, Slovnaft, OMV, Lukoil, Agip a pod. Aj tak je každé palivo zo Slovnaft rafinérie a jednotlivé značky si tam len pridávaju svoje aditíva. Nikdy sme nemali s autom problém čo sa týka použitej nafty takže nevidím nejaku podstatu v "prémiovom" palive. Sem tam tam tanknem "prémiovú" naftu, ale žiaden rozdiel vo výkone auta nevidím.