Neohřeje se mi insignia 2.0 CdTi 118 kW
Moderátor: Moderátoři
-
Neohřeje se mi insignia 2.0 CdTi 118 kW
Zdravím všechny, mám dotaz. Nejde mi ohřát Insignia, teplota kolísa mezi 70 - 80 stupni, ale auto topí. Plus k tomu je vyšší spotřeba cca 8,5 l a volnoběžné otáčky 1000. Byl zasraný MAP senzor, vyčistil jsem ho, ale dělá to pořád. Díky za případné rady. Martas
- Reklama
Re: Neohřeje se mi insignia 2.0 CdTi 118 kW
Nato aby auto "topilo" stačí snáď 50°C.
Keďže jazdíš neustále so studeným motorom tak je možné že spotreba aj otáčky sú tomu možno správne prispôsobené. Termostat ťa nenapadlo vyskúšať?
Keďže jazdíš neustále so studeným motorom tak je možné že spotreba aj otáčky sú tomu možno správne prispôsobené. Termostat ťa nenapadlo vyskúšať?
-
Napadlo, ale prave me zarazilo, ze to vcelku brzo topi. Ale vyzkousim ten termostat, je to to nejednodusi. Diky...
Termostat snáď stačí vyskúšať tak, že pri ohriati vody na 50÷60°C keď chladič by mal byť zrejme ešte studený bude teplý.
Nemám tento týždeň Insigniu na pozretie a vyskúšanie tak v tomto len hádam podľa predchádzajúcich áut. Neviem presne kde a ako sú tam teraz hadice.
Nemám tento týždeň Insigniu na pozretie a vyskúšanie tak v tomto len hádam podľa predchádzajúcich áut. Neviem presne kde a ako sú tam teraz hadice.