Navi 900 - zapínání rádia po nastartování
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Jeste je jedna věc, na kterou bych se rad zeptal. Nepodařilo se mi vysledovat, kdy se mi zapne nebo nezapne rádio po nastartování. Mam pocit, ze je to úplně náhodně Když to před zhasnutim motoru vypnu, tak bych očekával, ze po nastartování to zůstane vypnute. Ale je to jak kdy. Nedá se to nějak nastavit ?
Opel Astra K, Sports Tourer, 1.6 T, 147kW/200k, výbava Dynamic + LED Matrix, Navi 900 atd.
- Reklama
Ked ho vypnem. Tak mi ostava vypnute. Ked nevypnem tak sa zapne.
Asi ti trocha blbne .... Preco neviem.
Asi ti trocha blbne .... Preco neviem.
Re: Navi 900 - zapínání rádia po nastartování
zapnutie autorádia možno priradiť v menu nastavenia-rádio k zapaľovaniu - zapneš kľúč rádio zapne, vypneš kľúč rádio vypne.
ak je ovládané so zapaľovaním, je ešte závislé v akom stave bolo rádio pri vypnutí zapaľovania - ak bolo vypnuté, zostane vypnuté pri ďalšom štartovaní.
ak používaš dva kľúče, každý kľúč má uložené svoje dáta z menu, takže to môže byť inak u každého kľúča.
ak je ovládané so zapaľovaním, je ešte závislé v akom stave bolo rádio pri vypnutí zapaľovania - ak bolo vypnuté, zostane vypnuté pri ďalšom štartovaní.
ak používaš dva kľúče, každý kľúč má uložené svoje dáta z menu, takže to môže byť inak u každého kľúča.
Zapomněl jsem říct, ze mam bezklíčové startovani.
Opel Astra K, Sports Tourer, 1.6 T, 147kW/200k, výbava Dynamic + LED Matrix, Navi 900 atd.
mně se vypne když otevřu dveře. mám teda R4
jinak to blbne např. když je vypnuté a začne hrát TP, tak pak se radio zapne
jinak to blbne např. když je vypnuté a začne hrát TP, tak pak se radio zapne
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
- tomasprochu
o vikendu jsme se vydali na vylet, Navi 900 zustala po startu cerna - zadne zapnuti, dlouhe zapnuti / reset nefungoval. Pres noc trochu mrzlo cca. -5. Po hodine jizdy a kratke zastavce vse opet normalne naskocilo... mam MY16, zatim bez aktualizace.
Nemel jste nekdo podobne problemy - co jsem se dival na nemecke Forum tak jsem par podobnych symptomu nasel - vsem nakonec menily HMI modul.
Nemel jste nekdo podobne problemy - co jsem se dival na nemecke Forum tak jsem par podobnych symptomu nasel - vsem nakonec menily HMI modul.
Opel astra K dynamic 1,6 100kw/136k
r.v 10/2015
r.v 10/2015
Ahoj,
tak dneska stejný problém - po nastartování nefungovalo rádio, černý displej, na nic to nereagovalo.
Po dalším startování už to zase funguje.
tak dneska stejný problém - po nastartování nefungovalo rádio, černý displej, na nic to nereagovalo.
Po dalším startování už to zase funguje.
Astra Innovation 1.4 benzin,110 kw, automat. převodovka, Navigace, parkovací automat, Zimní sada, zadní LED světla, zadní tmavá okna
Nový SW
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Zdravím takový skromný dotaz...navi 900...když budu mít na jednom klíči uloženou určitou rádio stanici a na druhém jinou...budou se stanice měnit po zapnutí zapalování podle klíčů? ???
-
Uz som to raz pisal v inom vlakne -> mne sa stalo presne to co tebe. Nastastie len raz za 8 mes. co vlastnim novu astru. Mne pomohlo ked som auto vypol, vysiel von, zamkol, opat odomkol a nastartoval. Ale asi to bola len nahodna kombinacia...Vraj je nejaky novy SW update na NAVI ale zatial mi nic neprislo ohladom zvolavacky. Ci si to v Opli nakoniec namiesto zvoloavacky nebudu chciet spenazit ako nova verzia SW (ak chces...)tomasprochu píše:o vikendu jsme se vydali na vylet, Navi 900 zustala po startu cerna - zadne zapnuti, dlouhe zapnuti / reset nefungoval. Pres noc trochu mrzlo cca. -5. Po hodine jizdy a kratke zastavce vse opet normalne naskocilo... mam MY16, zatim bez aktualizace.
Astra K ST, Innovation, 1.4T, 92kW, Benzin