Hledám šikovného mechanika nebo servis Opelů - Brno
Moderátor: Moderátoři
Hledám šikovného mechanika nebo servis Opelů - Brno
Nemá někdo tip na kvalitní a přitom poměrně levný servis Opelů nebo šikovného mechanika v Brně? Nemůžu si dovolit vyhazovat peníze za značkový servis nebo za chytráky, ke kterým přijedete s upadeným ventilkem na pneu a odjedete s půlkou nového auta za horentní sumu, tzn. metoda pokus/omyl. Stejně tak jezdit někam daleko mimo Brno pro mě nemá smysl. Mám Astru caravan z 1996, takže to potřebuju pouze udržovat v pojízdném stavu, nikoli renovovat, tunit atd. Prosím dejte pár tipů a nějakou kratičkou recenzi, případně závady, se kterými jste kde byli a jak to dopadlo. Díky...
P.S.: Aktuálně mi upadla pakna v bubnu v zadním kole, takže mě čekají zadní brzdy a pak budu řešit kmitající volant při jízdě, tedy, zda je to jen nekvalitní pneumatikou nebo něčím jiným...
P.S.: Aktuálně mi upadla pakna v bubnu v zadním kole, takže mě čekají zadní brzdy a pak budu řešit kmitající volant při jízdě, tedy, zda je to jen nekvalitní pneumatikou nebo něčím jiným...
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hledám šikovného mechanika nebo servis Opelů - Brno
100% http://carteam.cz/ a jinam ani nemusíš
Ako píše genius0011. Keby som to nemal trochu z ruky, aj ja chodím jedine tam.
koudalos píše:Nemá někdo tip na kvalitní a přitom poměrně levný servis Opelů nebo šikovného mechanika v Brně? Nemůžu si dovolit vyhazovat peníze za značkový servis nebo za chytráky, ke kterým přijedete s upadeným ventilkem na pneu a odjedete s půlkou nového auta za horentní sumu, tzn. metoda pokus/omyl. Stejně tak jezdit někam daleko mimo Brno pro mě nemá smysl. Mám Astru caravan z 1996, takže to potřebuju pouze udržovat v pojízdném stavu, nikoli renovovat, tunit atd. Prosím dejte pár tipů a nějakou kratičkou recenzi, případně závady, se kterými jste kde byli a jak to dopadlo. Díky...
Zavolej 604184445 štefan-dobrej mechanik-všem doporučuju
- Kuba
- Kontaktovat uživatele:
Pokud můžu k tomu volantu.....to budou nejspíš kulové čepy.koudalos píše:Nemá někdo tip na kvalitní a přitom poměrně levný servis Opelů nebo šikovného mechanika v Brně? Nemůžu si dovolit vyhazovat peníze za značkový servis nebo za chytráky, ke kterým přijedete s upadeným ventilkem na pneu a odjedete s půlkou nového auta za horentní sumu, tzn. metoda pokus/omyl. Stejně tak jezdit někam daleko mimo Brno pro mě nemá smysl. Mám Astru caravan z 1996, takže to potřebuju pouze udržovat v pojízdném stavu, nikoli renovovat, tunit atd. Prosím dejte pár tipů a nějakou kratičkou recenzi, případně závady, se kterými jste kde byli a jak to dopadlo. Díky...
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec
Jakékoli díly na jakékoli automobily, více info přes SZ
To jsem si myslel, že to bude čep, takže oba vyměněny a problém zůstal.
- Kuba
- Kontaktovat uživatele:
Tak teď už zbývá možná jen nechat znovu vyvážit ráfky a nebo zajít přímo na geometriikoudalos píše:To jsem si myslel, že to bude čep, takže oba vyměněny a problém zůstal.
Opel Astra F Caravan 1,6 8V 75kW (1994) alias Suzy + Opel Corsa B 1,0 12V 40kW (1999) alias Létající koberec
I tohle jsem udělal - geometrie, čepy, vyvážení ráfků a tlumiče, které s tím kmitáním pochopitelně moc nesouvisí. Ještě to může být ložisko nebo kardan. A nebo špatné gumy. Předchozí majitel se dušoval, že jsou tam nové zimní pneu, jenže to budou patrně nějaké noname šmejdy z hypermarketu nebo od rákosky. Teď se mi zdá, jako by ten volant byl klidnější, nicméně ty gumy kloužou už když se řekne voda, o sněhu nemluvě. Takže to nebude žádnej zázrak. Zkusím kvalitní gumy od známého a vyloučím tuto možnost. Pak se uvidí.
- Kuba
- Kontaktovat uživatele:
Aha, aha, tak to bude beztak tím. Pokud to jsou neidentifikovatelné gumy, tak je možnost že to bude tím...dobře, tak třeba vyzkoušez gumy a pak dále pokračovat...Přeji odně štěstí