Schéma zapojení autorádia
Moderátor: Moderátoři
Re: Schéma zapojení autorádia
tak jsem zkusil ten servis jak mi napsal mexxo a pán mi řekl, že se na to může vysrat, že to dělat nebude prej je to na celej den a stalo by to 3000,- beze srandy, tak jsem nasranej a hledám dál
- Reklama
tak to je rána neni možná že bysto neuchodil.pokud ve svazku najdeš plus 12V Bez zaplýho klíčku a minus tak to musí fachat aspon se to rozsvítit.skus napsat když si skoušel to rádio jinde a pokud hrálo na jakých drátech si měl přivedený napětí.
nebo pokud to nemůžeš dohnat v tom svazku tak si těch plus 12V vytáhni s pojistkový skříně a minus někde s karoserie vozu.
tak mi ted napadlo nemůže bejt problém v samotnym konektoru rádia-třeba oxidace nebo moc roztaženej kontakt v konektoru?pak by to špatně dosedalo a do konektoru by napětí šlo a do rádia ne
nebo pokud to nemůžeš dohnat v tom svazku tak si těch plus 12V vytáhni s pojistkový skříně a minus někde s karoserie vozu.
tak mi ted napadlo nemůže bejt problém v samotnym konektoru rádia-třeba oxidace nebo moc roztaženej kontakt v konektoru?pak by to špatně dosedalo a do konektoru by napětí šlo a do rádia ne
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
Aha, ja som tiež nebol prihlásený a nezobrazilo mi to, takže automaticky denny.genius0011 píše:jenže já dal odkaz na APiKa a ne na dennyho ale tam taky určitě pochodí
Ale mohol si dať odkaz aj na tunajšieho člena APiK: https://www.opel-forum.cz/memberlist.ph ... ofile&u=57 camrda skús ešte toho APiKa.
Objednal jsem se k Autoelektro Šenkýř v Pardubicích, tam mi pán řekl, že to do 500,-Kč udělají včetně konektorů, tak se nechám překvapit, zatím díky všem za pomoc, budu informovat jak jsem dopadl, zatím
tak rádio je úspěšně zapojeno, palubní pc je zachováno, zatím se mějte
Ahoj mam stejny problem mohl by mi nekdo pomoct po pripade poslat schema diky