Astra Turbo vs Atmosfera a dalsi spam
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Astra Turbo vs Atmosfera a dalsi spam
Luckiller - za chvilku prijde jeden, a ten ti vysvetli, ze takove zachazeni je tyranim motoru a ze nejlepsi je ho nechat probublavat na 1200 otackach.
Opel Astra K (MY17,5) Cosmic Grey 1.4T 92kW Enjoy + Komfortní sada 2 + mlhovky
- Reklama
Zdarec lidi. Tak sem se přidal na seznam čekatelů na tohohle mazla. A zajímala by mě spotřeba u těchto motorů. Za kolik s tím jezdíte a jakým stylem?
Opel Astra K ST 1.4i 74kW Enjoy+zimní sada 1+komfortní sada 2
-
Take jsem jeste cekatel, nicmene Kacko s timto motorem ma i bratr, prechazel na ni z Golfu 6.gen. 1.6 tdi 77kw. S autem jezdi hlava nehlava, nemazli se s tim, vysledek perfektne zajety auto, spotrebu ma dlouhodobou 6.5 , a ta 1.4 jede na 74kw opravdu skvele.
Opel Astra K Enjoy 1.4 74kw MY17,5 Bílá Summit, Komfortní sada 2 + Mlhovky
Tak to je krásná práce s tou spotřebou.
Jasně, není to turbo, ale určitě to nebude brzda provozu a na svižnou jízdu to bude fajn. Pro mě určitě dostačující, proto taky ta volba motoru.
No, jen sem zvědavej, co s tím motorem udělá puštěná klima. Je mi jasný, že ji budu muset občas vypnout kvůli výkonu. Ale snad ne častěj než řadit
Jasně, není to turbo, ale určitě to nebude brzda provozu a na svižnou jízdu to bude fajn. Pro mě určitě dostačující, proto taky ta volba motoru.
No, jen sem zvědavej, co s tím motorem udělá puštěná klima. Je mi jasný, že ji budu muset občas vypnout kvůli výkonu. Ale snad ne častěj než řadit
-
Jasny, turbo to neni, ale co se tyce zakladni motorizace, myslim, ze plne dostacujici. Pokud nebudes jezdit casto nalozenej, ale prevazne sam, tak to bude v pohode. Zalezi taky na co jsi zvyklej..
Přecházím z feldy 1.3 jednobod kombi. Sem zvyklej, že to nejede.
Vubec mi nevadí to při předjíždění dvakrát podkopnout a naložit pod kotel. Ba naopak
A když to srovnám, tak bude víc koní při zhruba stejné váze. Win to win
Vubec mi nevadí to při předjíždění dvakrát podkopnout a naložit pod kotel. Ba naopak
A když to srovnám, tak bude víc koní při zhruba stejné váze. Win to win
-
Pokud prechazis z feldy, budes zcela jiste spokojen a nadsen
Měl jsem před tím Astru G 1,4 16V a tam šla klima poznat docela dosti. Tady u tohoto motoru to není cítit vůbec, ani na volnoběh při zapnutí na otáčkách. A chladí to dobře Připadá mi že to jede jako by tam nebyla
Opel Astra K enjoy 1,4 74kw, Red Power + mlhovky+ park.sensory
-
Ja budu mit komfort sadu 2 kde je klima automaticka, tak su celkem zvedavej... a taky na ty parkovaci senzory
Naposledy upravil(a) Ondráš1985 dne 11 bře 2017, 12:41, celkem upraveno 1 x.
Tak to si mě velice mile překvapil Jestli je to opravdu jak říkáš, že ten rozdíl je minimální, tak k úplné spokojenosti mi chybí už jen mazel doma Ale to až v květnu...Mirďa píše:Měl jsem před tím Astru G 1,4 16V a tam šla klima poznat docela dosti. Tady u tohoto motoru to není cítit vůbec, ani na volnoběh při zapnutí na otáčkách. A chladí to dobře Připadá mi že to jede jako by tam nebyla
Ps: podpis z mobilu si funguje jak chce...
Opel Astra K ST 1.4i 74kW Enjoy+zimní sada 1+komfortní sada 2