Potahy na míru
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Potahy na míru
Zdravim.
Přemýšlím o potahách na míru na Káčko, páč občas do auto člověk musí skočit i ne v úplně čistejch věcech. Má to smysl? Má někdo zkušenost s nějakou firmou za přijatelnou cenu? A bude to sedět na sedačkách, aby to nevypadalo jak potahy za 500Kč z Penny?
Známej mi doporučil tohle: http://www.autopotahytaso.cz/autopotahy ... oby-082015
Díky za odpovědi.
Přemýšlím o potahách na míru na Káčko, páč občas do auto člověk musí skočit i ne v úplně čistejch věcech. Má to smysl? Má někdo zkušenost s nějakou firmou za přijatelnou cenu? A bude to sedět na sedačkách, aby to nevypadalo jak potahy za 500Kč z Penny?
Známej mi doporučil tohle: http://www.autopotahytaso.cz/autopotahy ... oby-082015
Díky za odpovědi.
Opel Astra ST enjoy 1,4 74Kw
By holy
By holy
- Reklama
Re: Potahy na míru
http://autopotahy.sk/
Jeden známy uvažuje o tejto firme..
Mam dojem pri montazi treba sedanky vymontovat, čiže lepsie potom držia…
Jeden známy uvažuje o tejto firme..
Mam dojem pri montazi treba sedanky vymontovat, čiže lepsie potom držia…
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
Hoši, už jste si někdo koupil nějaké dobré, pevné a líbivé potahy ? Můžete něco doporučit krom dvou odkazů výše?
Astra K, ST 1.4T (92Kw) Enjoy + sady gumových a velurových koberečků :-)
Tie vyššie uvedené sa ti nepáčia? Lebo kvalitné sú…Andrej píše:Hoši, už jste si někdo koupil nějaké dobré, pevné a líbivé potahy ? Můžete něco doporučit krom dvou odkazů výše?
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
To jo, výběr je pěkný, ale ty co se mi zrovna líbí stojí kurňa hodně a nechce se mi dát takový batoh jen za potahy.
Astra K, ST 1.4T (92Kw) Enjoy + sady gumových a velurových koberečků :-)
Potahy na míru
A vlasne kto ma ake potahy?? Tiez zvazujem nieco kupit ale nvm kde a ake.. urcite ale nechcem kombinaciu latka koza
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Můj názor byl a je, že potahy budu dávat až v případě nějakého poškození původního, originálního potahu sedačky.
V minulosti ale k tomu nikdy nedošlo. Ať už to bylo kvalitou potahů (OPEL OMEGA jsem měl 13 let/220000km a sedačky z microplyše byly jako nové) a nebo, že jsem auto prodal ještě než se mohlo nějaké opotřebení projevit
V minulosti ale k tomu nikdy nedošlo. Ať už to bylo kvalitou potahů (OPEL OMEGA jsem měl 13 let/220000km a sedačky z microplyše byly jako nové) a nebo, že jsem auto prodal ještě než se mohlo nějaké opotřebení projevit
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
ti co ste davali potahy, ako ste demontovali zadnu lavicu? Su tam koliky, kazdy na jednej strane, staci len vytrhnut alebo je tam aj nejaka poistka?
Astra K MY18 1.4i 101PS Enjoy + Komfortná sada 2 + rezerva
pevne verím že všetky tie super poťahy majú trhaciu perforáciu na vonkajšom boku operadla...
Nazdar chlapi, ako sa demontujú hlavové opierky na predných sedačkách?
Mne sa to nepodarilo
Zadné opierky idú bez problémov, je to tam štandardne vymyslené, ale predné sú riešené ináč - tam tyčky zostávajú v operadle, nie sú súčasťou opierky.
Tie poťahy na mieru to ako majú vyriešené? Je potrebné dať predné opierky dole?
Mne sa to nepodarilo
Zadné opierky idú bez problémov, je to tam štandardne vymyslené, ale predné sú riešené ináč - tam tyčky zostávajú v operadle, nie sú súčasťou opierky.
Tie poťahy na mieru to ako majú vyriešené? Je potrebné dať predné opierky dole?
Astra K 1.2 Turbo 81kW F12SHL MY2020
Astra H 1.6 Twinport 77kW Z16XEP r.v. 2005 - ex
Astra G 1.4 Twinport 66kW Z14XEP r.v. 2006 - ex
Omega 2.2DTI 88kW Y22DTH r.v. 2001 - ex
Astra H 1.6 Twinport 77kW Z16XEP r.v. 2005 - ex
Astra G 1.4 Twinport 66kW Z14XEP r.v. 2006 - ex
Omega 2.2DTI 88kW Y22DTH r.v. 2001 - ex