Odhlucnenie podbehov

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Pito24

Re: Odhlucnenie podbehov

Příspěvek od Pito24 »

pub24 píše:
mattonecz píše:já mám auto tiché :D
Hatchback teda, s rezervním kolem. Naopak sem včera jezdil oktávkou 2 1.9tdi a to byl rachot
Muzu se zeptat odkud jsi? Opravdu bych to rad porovnal. Ja mam doma Hacko, Octavku 3 1.6TDI a ted Jecko. A to jecko je jednoznacne nejhorsi...radikalne nejhorsi. Jsem z toho dost nestastny.. :(
J-čko máš ST?U mňa to bolo pre tlmením celkom ok, po vytlmení ešte o niečo lepšie. Robil som strechu, dvere a kufor až pod zadné sedadlá.
Astra J ST 2013, cosmo 121KW
Astra k ST, innovation 1.6T, MY17,5
Reklama

sladas opc

Příspěvek od sladas opc »

pub24 píše:Tak me napadlo. Zkousel jste nekdy nekdo tohle? https://www.ahifi.cz/clanky/detail/jak- ... ucneni.htm
Mate nake zkusenosti? Diky:-)
kdysi jsem neco zkousel na corse b a byla to pohoda to tlumeni je vazne dobra vec a je to dost znat..myslim ze by stacilo vylepit kufr a kor kdyz je nektery model bez rezervy
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
pub24

Příspěvek od pub24 »

Pito24 píše:
pub24 píše:
mattonecz píše:já mám auto tiché :D
Hatchback teda, s rezervním kolem. Naopak sem včera jezdil oktávkou 2 1.9tdi a to byl rachot
Muzu se zeptat odkud jsi? Opravdu bych to rad porovnal. Ja mam doma Hacko, Octavku 3 1.6TDI a ted Jecko. A to jecko je jednoznacne nejhorsi...radikalne nejhorsi. Jsem z toho dost nestastny.. :(
J-čko máš ST?U mňa to bolo pre tlmením celkom ok, po vytlmení ešte o niečo lepšie. Robil som strechu, dvere a kufor až pod zadné sedadlá.
Promin - blbnu pismenka..mam Kacko. hatchback.
pub24

Příspěvek od pub24 »

sladas opc píše:
pub24 píše:Tak me napadlo. Zkousel jste nekdy nekdo tohle? https://www.ahifi.cz/clanky/detail/jak- ... ucneni.htm
Mate nake zkusenosti? Diky:-)
kdysi jsem neco zkousel na corse b a byla to pohoda to tlumeni je vazne dobra vec a je to dost znat..myslim ze by stacilo vylepit kufr a kor kdyz je nektery model bez rezervy
Ok diky za nazor. V tom pripade to zkusim, protoze ja ten hluk proste nedavam:-) Vcera jsem si po 1000km musel vzit brufen, pac jsem mel hlavu jak patraci balon..
jarda121

Příspěvek od jarda121 »

Pánové, něco k hluku Astry K ST, benzín. Měl jsem teď možnost řídit novou Opel Mokka, 1,4 benzín. Motor je podstatně víc slyšet. To moje Astra je opravdu tichá, někdy se musím koukat na otáčkoměr, zda-li přeřadit. ALE jel jsem minulý týden do hor, kde byla posypaná cesta. A to byl rachot do podběhů, jako v Trabantu. Opravdu. Schválně jsem se díval, zda-li v podběhách mám nějaký kryt, nebo to tluče do plechů. Je tam plast. V létě budu asi podběhy odhlučňovat.
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

jarda121 píše:Pánové, něco k hluku Astry K ST, benzín. Měl jsem teď možnost řídit novou Opel Mokka, 1,4 benzín. Motor je podstatně víc slyšet. To moje Astra je opravdu tichá, někdy se musím koukat na otáčkoměr, zda-li přeřadit. ALE jel jsem minulý týden do hor, kde byla posypaná cesta. A to byl rachot do podběhů, jako v Trabantu. Opravdu. Schválně jsem se díval, zda-li v podběhách mám nějaký kryt, nebo to tluče do plechů. Je tam plast. V létě budu asi podběhy odhlučňovat.
to je pravda na těch kamínkách to je strašnej bordel
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
palah

Příspěvek od palah »

jarda121 píše:Pánové, něco k hluku Astry K ST, benzín. Měl jsem teď možnost řídit novou Opel Mokka, 1,4 benzín. Motor je podstatně víc slyšet. To moje Astra je opravdu tichá, někdy se musím koukat na otáčkoměr, zda-li přeřadit. ALE jel jsem minulý týden do hor, kde byla posypaná cesta. A to byl rachot do podběhů, jako v Trabantu. Opravdu. Schválně jsem se díval, zda-li v podběhách mám nějaký kryt, nebo to tluče do plechů. Je tam plast. V létě budu asi podběhy odhlučňovat.
Ako to planuješ odhlučniť?
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
jozuo

Odhlucnenie podbehov

Příspěvek od jozuo »

viezol som kamosa co ma Mercedes GLA, zastavili sme na semaforoch a padla otazka, preco som vypol motor. Ked som mu ukazal ze motor ide ale je tak tichy, neveril, ani mercedes nebol tak tichy, ale tie kamienky fakt dost pocut

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
trembel

Příspěvek od trembel »

To odhlucnenie ma tiez zujima. U nas to ponuka vacsina tunerov zvycajne ako sucast zvukovych apatatur. Niektori ponukaju jednotlive platy roznych materialov napr. butyl kaucuk alebo nejake peny. Prip. aj kolega tu z fora ma v ponuke co ponuka Opel: https://www.doopla.cz/dily/tlumici-asfa ... 1-343.html.
Ja uvazujem nad tymto: http://www.nkgroup.co.uk/product/car-so ... e-blanket/ len sa desim rozoberania interieru.
Astra K ST, 1.4 92kW, Innovation, MY16.5
Zafira B, 1.7cdti 92kW, Enjoy+, Astra H Caravan, 1.7cdti 74kW, Enjoy
2x Astra G Caravan, 1.4 16v 66kW, 2x Astra F 1.4 16v 66kW/1.6i 55kW
pmickal

Příspěvek od pmickal »

robil si niekto z vas uz to odhlucnenie? Ak ano, tak sa podelte o fotky a detialy :D
Opel Astra K 1.4. Turbo (92 kW/125 koni) Innovation
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Interiér a exteriér“