Maš pravdu ale aj tak tu napíš ako sa diler k tomu postavil. Co ti povie?Ghofig píše:Ludva píše:Ohledne dalsiho postupu, to je reklamace, vraceni auta, komunikace s GM Central and Eastern Europe, situace u novych aut MY 17...
FAKT SE TO TYKA JEN NASI UZKE SKUPINY TADY DISKUTUJICICH?? Vymacknete se solidarne i vy, doposud v pozadi pripadne stojici. Registrace trva asi 10 sekund a je anonymni..... Diky.
No viz muj prispevek... Ono kdo nema problem, tak po nicem na foru nepatra a spokojene si jezdi, takze od neho feedback nedostaneme. Pbecne jsme tady velmi male procento vlastniku, takze je tezke neco soudit.
Na druhou stranu i na to male procento vlastniku tu maji tento problem skoro vsichni, takze je to celkem desive.
Resi se to ale i na zahranicnich forech, takze to neni jen specialita modelu pro CR.
Zkusim zitra dat rec s dealerem jak se k tomu postavi. Zda prizna, ze se o tom vi a co se s tim da delat.
Obecne zmena za jiny motor bude stat balik penez a proc si mam priplacet kvuli necemu, u ceho by clovek cekal ze bude fungovat bezchybne, kdyz za to da sporo pul mega...?
trhnutie pri akceleracii
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: trhnutie pri akceleracii
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
- Reklama
Tak mam v planu polozit dve zasadni otazky... Jestli o problemu vi a doporuci mi jeste zmenit motor u objednaneho auta... A nebo pokud ne, tak jak budou resit pripadnou reklamaci, pokud tohle nastane.
Astra K 1,4T 92kW, Innovation
Dodge Challenger R/T V8 5,7 HEMI, 280kW
Dodge Challenger R/T V8 5,7 HEMI, 280kW
-
Pokud to pro tebe nebude problém, raději si vem jiný motor, než 1.4 Turbo, nemá smysl to pokoušet...
Opel Astra K Enjoy 1.4 74kw MY17,5 Bílá Summit, Komfortní sada 2 + Mlhovky
Jo. To mám v první reklamaci u vymeny pistu taky. Při druhé raklamaci jiz napsali, ze diagnostika je v poradku a autu nic není.......Peto píše:V papírech mi napísali že zákaznik reklamuje trhanie a nepravidelny chod motora pri prudšej akcelerácií: Preinštalovanie riadiacej jednotky,novy sowtvar.
To je jedno čo sparavili,ale som to reklamoval a riešili to takže sa už jedna reklamácia počita nie?
Po 1500km mi to začalo robit zase,tak už som to opetovne reklamoval. Som už objednany začatkom apríla.
Takze preji good luck....
Opel Astra K 1.4Turbo 92kw Innovation
Tak pánové, 24.4. vezu auto do servisu na žádost Opelu, bude se rozebírat motor a auto tam prý bude déle.
(ten co nic nedotáhne do konce jako první něčeho dosáhl )
edit: Děkuji uživateli Mike za inspiraci pro email, na základě kterého se to konečně snad bude řešit
edit: Děkuji uživateli Mike za inspiraci pro email, na základě kterého se to konečně snad bude řešit
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Výborně. Tak doufám, že něco už konečně zjistí!! Hlavně ať nedopadneš jak jamattonecz píše:Tak pánové, 24.4. vezu auto do servisu na žádost Opelu, bude se rozebírat motor a auto tam prý bude déle.
Dají zdarma náhradní vůz?
Jj Opel jim to nakázal Merivu dostanu
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ja tiez planujem pisat priamo importerovi, ale nemozem najst mail na toho slovenskeho tak asi budem musiet napisat list
inak vela stastia, potom daj vediet ako si dopadol.
inak vela stastia, potom daj vediet ako si dopadol.
Opel Astra K 1.4. Turbo (92 kW/125 koni) Innovation
Tak alespoň vyzkoušíš něco jinéhomattonecz píše:Jj Opel jim to nakázal Merivu dostanu
Já jim psal pře týdnem mail a zatím žádná odpověď. Buďto na mě kašlou, nebo jim to nějak trvá
To běžně trvá dva týdny, neboj.
V Trutnově pro mě měl připravenou Merivu 1.4T 103kW v plný palbě, tak jestli to bude podobný tak to bude fajn
V Trutnově pro mě měl připravenou Merivu 1.4T 103kW v plný palbě, tak jestli to bude podobný tak to bude fajn
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW