Přístrojová deska

1991-1998

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Yofresh

Přístrojová deska

Příspěvek od Yofresh »

Dobrý den, chci se zeptat mám Opla Astru F r.v. 1996 nemám ještě otáčkoměr. Našel sem jednoho borce co prodává přistrojovku s otáčkoměrem, a tak se ptám, zda když bych ji koupil, zda mi bude otáčkoměr fungovat ? Děkuji moc za brzkou odpověď
Reklama

Yofresh

Re: Přístrojová deska

Příspěvek od Yofresh »

A ještě bych se rád zeptal, zda ma Astra F r.v. 1996 kontrolku rezervy? Zda se něco někde rozsvítí ? Popřípadně kde? Děkuji
m.artty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Otáčkoměr dodělat jde, většinou se musí dotáhnout jeden kabel. U té přístrojovku musí bejt stejné číslo za W.... když by bylo rozdílné, bude ti špatně ukazovat rychloměr.
Opel Kadett GSi cabrio ---> Obrázek

Opel Astra 1,7 TD ---> Obrázek
Yofresh

Příspěvek od Yofresh »

Super, to asi moc stát nebude ne ? :-) To by se mi líbilo, to nechat dodělat :-) Mrknu pak jaké mám to číslo u sebe a porovnám to s tím co je na tom, od toho týpka co to prodává :-) Jo a s tou kontrolkou náhodou nevíš ? :-)
Yofresh

Příspěvek od Yofresh »

Ještě by mě zajímalo, když je trošku chladněji venku, a než se motor zahřeje, tak mi děla to, že otáčky nepadají hned dolů, díval sem se ale že by třeba lanko bylo nějaké zatuhle, to se mi nezdalo, nevíš čím by to mohlo být ? Děla to někomu taky?
m.artty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Je to práce na chvilku, jen se při tom musí rozebrat kus palubky, aby se tam člověk dostal no. Jinak jestli má kontrolku rezervy nevím.

Problém s otáčkama: nevím co máš za motor, ale tohle často dělá špinavej krokovej motorek.... dostane se dostane se do něj bordel a pak reaguje pomaleji než je potřeba. Ale může to klidně dělat i něco jiného... já bych začal asi vyčištěním toho krokáče, návod tady: http://www.kadett.cz/technika/k_motorek.htm
Opel Kadett GSi cabrio ---> Obrázek

Opel Astra 1,7 TD ---> Obrázek
Yofresh

Příspěvek od Yofresh »

Tak to s tou pristrojovkou je super, to poresim :-) Jinak motor mam 1.4 16v. A s tim plynem, to taky zkusím a uvidím :-) Díky moc za návod :-)
Argo22

Příspěvek od Argo22 »

odkud kam musis dotahnout ten kabel ???? k tomu otackomeru
misto srdce motor, v gatích sřoubovák a v hlavě jenom ventily.....
Odpovědět

Zpět na „Astra F“