Keyless startovanie
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Keyless startovanie
keby som do tlacitka len tak tukol a stalo by sa to, neriesil by som. Ale teraz si davam na to sakra bacha, gombik drzim dlhsie a nepomaha. Nestava sa to vzdy, mozno v 7 z 10 studenych startov. Ono nie ze by to naskocilo a potom chciplo, len starter brnkne a motor nestaci naskocit.
co sa tyka aut som tzv. stara skola, neuznavam ziadne automaty ani asistentov, naucil som sa startovat takym "autobusarskym" stylom, ze najprv klucik do prvej polohy, pockat kym vsetky kontrolky pozhasinaju a potom som startoval. Nasledne pockat kym klesnu otacky na 800-900 a pomaly vyrazit. Robil som to tak automaticky v kazdom aute, aj ked nebolo moje. Toto sa pri keyless startovani v podstate neda, auto startuje bez pripravy. Viem, ze technika ide vpred, ale takisto ako neverim, ze sa pri Start/Stop nekurvi starter a baterka, takisto neverim ani tomuto...
co sa tyka aut som tzv. stara skola, neuznavam ziadne automaty ani asistentov, naucil som sa startovat takym "autobusarskym" stylom, ze najprv klucik do prvej polohy, pockat kym vsetky kontrolky pozhasinaju a potom som startoval. Nasledne pockat kym klesnu otacky na 800-900 a pomaly vyrazit. Robil som to tak automaticky v kazdom aute, aj ked nebolo moje. Toto sa pri keyless startovani v podstate neda, auto startuje bez pripravy. Viem, ze technika ide vpred, ale takisto ako neverim, ze sa pri Start/Stop nekurvi starter a baterka, takisto neverim ani tomuto...
1.6T, 147kW, Innovation+Inovace = ziadne zbytocne kraviny (...iba Start/Stop...)
- Reklama
taky mi je to proti srsti a byl jsem z toho takový nevrlý, když jsem musel ve starým géčku otočit a jet a že tam bylo o hodně méně kontrolek.
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Já teda nemám keyless, ale ze začátku sem nevěděl, že nemusím klíč držet otočený a stejně to samo nastartuje, tak sem to držel ručně, teď vím, že stačí pootočit klíčem a samo se nastartuje.
Jediný co se občas stane je, že se neděje nic a všechny budíky zhasnou.
Myslím si, že to je když ještě nemám domáčklou spojku a chci startovat.
Jediný co se občas stane je, že se neděje nic a všechny budíky zhasnou.
Myslím si, že to je když ještě nemám domáčklou spojku a chci startovat.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
https://www.youtube.com/watch?v=WueYq-4BSe4
neviete ako sa toto da nastavit? skusal som podla videa a samozrejme nejde
p.s. sorry predtym skopirovany nespravny link
neviete ako sa toto da nastavit? skusal som podla videa a samozrejme nejde
p.s. sorry predtym skopirovany nespravny link
Naposledy upravil(a) pelito dne 17 dub 2017, 17:10, celkem upraveno 1 x.
Astra K 1.0T 77kw Innovation
Granite Grey
Granite Grey
Nejsem si jistý co tím myslíš a jak to souvisí s keyless startováním. Pokud sis připlatil za automatický parkovací asistent tak ti to bude takhle fungovat.
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
mám obavu, že tohle bude jen s automatem...
jinak bych to zkusil, když máš vyřazeno a zatáhlou ruční brzdu, přesto - k čemu je to dobré?
jinak bych to zkusil, když máš vyřazeno a zatáhlou ruční brzdu, přesto - k čemu je to dobré?
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
napada ma jedine v zime nastartovat skor a vykurit auto kym vyrazis inak je to len taka sprostost len som chcel vediet ci sa to nejak da
Astra K 1.0T 77kw Innovation
Granite Grey
Granite Grey
Pozrite si autora youtube stranky. Je to estonska firma, ktora to dodatocne montuje.
Astra K ST, 1.4 92kW, Innovation, MY16.5
Zafira B, 1.7cdti 92kW, Enjoy+, Astra H Caravan, 1.7cdti 74kW, Enjoy
2x Astra G Caravan, 1.4 16v 66kW, 2x Astra F 1.4 16v 66kW/1.6i 55kW
Zafira B, 1.7cdti 92kW, Enjoy+, Astra H Caravan, 1.7cdti 74kW, Enjoy
2x Astra G Caravan, 1.4 16v 66kW, 2x Astra F 1.4 16v 66kW/1.6i 55kW
Kdyz jsme u Keyless...ja pozoruju zase opacnej problem - a to takovy, ze starter startuje az moc dlouho. Stava se mi to jen pri prvnim startu po delsi dobe stani (mysleno nekolik hodin). Je slyset jak je motor nastartovany a naopak ho starter brzdi (neco jako kdyz pri startovani klickem podrzite starter dele a slyset jak motor taha starter za usi). Kdyz to vemu casove tak jsou to tak 1-2 vteriny kdy auto jeste startuje i kdyz motor bezi, ale fakt to taha za usi. Kdyz to chcipnu a hned pote nastartuju tak to pak dela krasne tak jak ma...ale ten prvni start po delsim stani to hodne slyset. Pozorovali jste to nekdo? A pripadne - mate tip na dobry servis v Praze a okoli? U auto staiger bohuzel naprosta ignorace...