Vrzání interiéru

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
klm121
Moderátor

Re: Vrzání interiéru

Příspěvek od klm121 »

Mne rezonuje tiež. Na prehliadke som to minule reklamoval, povedali že to opravili, zatiaľ to vyzerá ok, ale ešte som nešiel po nejakých kockách
Opel Insignia B Sports Tourer Business Inovation 2.0 CDTi 2019 (154 kW) Automat 4x4
Opel Zafira Tourer Cosmo 2.0 CDTi 2015 (125 kW) Automat
Opel Meriva B Cosmo 1.6 CDTi 2014 (100 kW)
Opel Astra J Sports Tourer Cosmo 2.0 CDTi 2015 (121 kW) - ex
Reklama

Petr25

Příspěvek od Petr25 »

Jak pojedu do servisu, tak si to taky necham poladit. Pak napis zda to nevrze az pojedes nekde terenem ;)
Opel Astra K 1.4Turbo 92kw Innovation
klm121
Moderátor

Příspěvek od klm121 »

Mne skôr vadí rezonancia (alebo skôr praskanie či klepanie) z kufra. Netušil som čo to môže spôsobovať, tak som sa musel vopchať do kufra aby som to identifikoval :D Vyzerá to na zámok kufra, ale neviem čo na ňom by to mohlo spôsobovať. Robí to aj niekomu inému?
https://www.youtube.com/watch?v=NCzGjjO5sQE
Opel Insignia B Sports Tourer Business Inovation 2.0 CDTi 2019 (154 kW) Automat 4x4
Opel Zafira Tourer Cosmo 2.0 CDTi 2015 (125 kW) Automat
Opel Meriva B Cosmo 1.6 CDTi 2014 (100 kW)
Opel Astra J Sports Tourer Cosmo 2.0 CDTi 2015 (121 kW) - ex
pmickal

Příspěvek od pmickal »

mne robi presne to iste, ale nie stale. Zatial som nemal cas sa na to pozriet, ak zistis co to je, tak sa podel :D anyway budem ziadat aby mi to opravili, ked najblizsie navstivim servis
Opel Astra K 1.4. Turbo (92 kW/125 koni) Innovation
norinco

Příspěvek od norinco »

Ahoj,
jelikož mi něco rezonuje ve dveřích řidiče, chystám se to řešit.
Zkoušeli jste už někdo demontovat obložení dveří ze vnitřku? Je to složité, je tam co pokazit?

Ještě něco rezonuje (pouze při vyšších otáčkách) u té bambulky/polokoule na palubce za čelním sklem, ale v tom se asi rejpat nebudu.
Díky za radu
Nor
Astra K ST 1.4T 110kW Enjoy, 16" + další vychytávky.
Mike

Příspěvek od Mike »

Karamba píše:Predpokladam, ze ti klepocu zamky zadnych dveri.

Teda aspon mne to robi, a prejavu sa to rovnako, pri kazdej nerovnosti hrkotanie od zadnych dveri, resp teraz asi aj kvoli pocasiu to
pocujem prakticky zo vsetkych styroch, ale najviac od zadnych a pri hocijakej nerovnosti.

V servise mi povedali, ze zamky su v poriadku, a pri urcitom type jazdy[urcity typ jazdy sa u mna rovna kazdej nerovnosti] sa toto klepanie moze prejavovat, a ,ze hluk je v ramci normy... :)

Idem teraz skusat stastie do dalsieho servisu lebo mi to tam hrkota pri hocijakej nerovnosti, vkuse, a lepit si na nove auto lepiacu pasku na zamkove oka na karoserii kvoli tlmeniu otrasov mi pride absurdne.
Taky mi začali jedny zadní dveře drnčet na nerovnostech... Tohle asi nepomůže co?
http://www.ebay.com/itm/4PCS-Door-Lock- ... w5&vxp=mtr

Jinak zcela od začátku mi přímo do ucha drnčí něco v B sloupku, a to velmi silně, při jakémkoliv přejezdu, čekal jsem, že se to časem nějak pohne, uvolní a nebude to takové. Je to stále stejné, nerozdělával jste někdo už B sloupek?
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
Marek L

Příspěvek od Marek L »

Jenom tip: Na Astře J umí udělat pořádné drnčící peklo i kryt dešťového senzoru.Hluk se pak šíří předním sklem tak, že to vypadá, že rezonuje palubka. Mě to opravili při garančce. Myslím, že se tam dotahuje nějaký šroub, případně se tam dá vystýlka. Teď i na silnici s kostkama klid.
Insignia GS Dynamic 2017 - 1,5 121 kW - kůže - kompletní výhřev
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
"EX" Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

Ja mam v planu az(pokud vubec) se vyresi motor, resit tyto mensi veci :)
Ale nechapu proc kdyz meriva za 250tis muze byt krasne ticha na kostkach, a neboucha ji zadni naprava na hupech jak Astre, to nemuze byt i u te astry za dvojnasobek.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
jozuo

Vrzání interiéru

Příspěvek od jozuo »

mne to rezonuje niekde na vodicovej strane v mieste ako je reproduktor... akoby uvolnena skrutka alebo co... samozrejme v servise sa neprejavilo

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Andrej

Příspěvek od Andrej »

Taky si postěžuju :) 2x sem projel po D1 kolem Brna a začaly mi vrzat "budíky" na přístrojovce. Hlavně teda levý s otáčkama. Vrže to jak blbec. Musel jsem tam dát kus gumy, aby se ten plast šprajcnul o vedlejší kus. trochu to pomohlo. No ale...ani ne rok stará kára...... :?
Astra K, ST 1.4T (92Kw) Enjoy + sady gumových a velurových koberečků :-)
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Interiér a exteriér“