Trvalé vypnutí Start/Stop
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
-
Trvalé vypnutí Start/Stop
Zdravím,
jde trvale vypnout SS systém, abych jej nemusel po každém nastartování ručně vypínat?
jde trvale vypnout SS systém, abych jej nemusel po každém nastartování ručně vypínat?
Opel Astra ST 1.6T 147 kW 6M r.v. 2017
- Reklama
Re: Trvalé vypnutí Start/Stop
Ptal jsem se na to dealera, kdyz jsem vybiral co koupit, jestli to jde u motoru/verzi, ktere to maji vypnout trvale a tvrdil mi, ze ne.
(predpokladam, ze to delat asi nesmi)
(predpokladam, ze to delat asi nesmi)
Astra K 1,4T 92kW, Innovation
Dodge Challenger R/T V8 5,7 HEMI, 280kW
Dodge Challenger R/T V8 5,7 HEMI, 280kW
-
To, že to nevypnou v autorizáku se dá čekat, ale samostatně si to přes diagnostiku jako u VW vypnout nejde? Nebo odpojením nějaké pojistky, drátu atd.?
Opel Astra ST 1.6T 147 kW 6M r.v. 2017
Je to navrhnute tak aby sa to nedalo vypnut natrvalo. Ani cez diag. Ale myslím ze cez diagnostiku sa da nadstavit nejaké podmienky, kedy S/S system nema vypnut motor. Trebalo by zistit, ci su tam, ci sa dajú menit a ci to funguje. Iny spôsob je vyrobit si na tlačiť ECO programovateľny rele spinac, ktorý po naštartovaní bude robit pracu za teba a tym ako keby stlacil ECO. Ine neviem
.....................................................Insignia ST A20DTH 120kW r.v. 2014............................................
... Omega B MV6 X30XE 155kW r.v. 1997 - ex ..................................... Vectra B Z18XE 92kW r.v. 2001 - ex ...
... Omega B MV6 X30XE 155kW r.v. 1997 - ex ..................................... Vectra B Z18XE 92kW r.v. 2001 - ex ...
Ja si rikam ze v Praze v kolonach by mi ten S/S snad ani nevadil, asi by mi to dost snizilo spotrebu..
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Ono je to mozno dobre ked stojíš aspoň viac ako 15 sec inak celkovo to hodnotím ako zbytočnosť. Po starte to hned vypinam.
.....................................................Insignia ST A20DTH 120kW r.v. 2014............................................
-
Ja se pri vyberu novyho auta chtel S/S za kazdou cenu vyhnout. Proto taky vypadl koncern Vw z vyberu.
Opel Astra K Enjoy 1.4 74kw MY17,5 Bílá Summit, Komfortní sada 2 + Mlhovky
No a prave v koncernu to vypnout jde nejakym VAGem a u Oplu mas smulu. Original diagnostika pracuje online a otazka je jestli to zvladne originalni Opcom.
Práve jazdím týždeň s úplne novým Punťom a tu to vypnúť ide. Vedľa tlačítka svieti žltá LED práve keď je to vypnuté (u Insignie zelená keď je to zapnuté). Punťo to nechá vypnuté aj po vypnutí motora a nasledujúcom naštartovaní.
U Insignie je tiež taká blbosť, keď zastavím motor ide do stopu a otvorím dvere vodiča znova naštartuje - neviem prečo. U Punťa to nerobí. Punťo po dlhšom čase začne protestovať že motor stojí pišťaním alebo ak je zapnutá klíma naštartuje si sám aby moholchladiť. Veru funguje to lepšie ako u našho pežopla...
U Insignie je tiež taká blbosť, keď zastavím motor ide do stopu a otvorím dvere vodiča znova naštartuje - neviem prečo. U Punťa to nerobí. Punťo po dlhšom čase začne protestovať že motor stojí pišťaním alebo ak je zapnutá klíma naštartuje si sám aby moholchladiť. Veru funguje to lepšie ako u našho pežopla...
-
Blesk: taky proto jsem objednal 1.4 atmo, abych se S/S vyhnul, dalsim duvodem byly velmi caste jizdy po meste a odzkousenost tohoto motoru.
Opel Astra K Enjoy 1.4 74kw MY17,5 Bílá Summit, Komfortní sada 2 + Mlhovky