Z tymi aditívami a viacoktánovým benzínom už to neprehánajte. To sa tu už nedá čítat. Sústavne tu každy mele o tom aky benzín bere a ake aditíva. Som nekupil auto aby som ho rozmaznával ale aby mi slúžilo. Je fajn že aditíva zlepšujú chod motora a zmiernuju trhanie ale to auto má jazdit na 95 okt. bez aditív. Všetky ine auta jazdia bez problémov na 95-ke ,len Astra-K je výnimka?trembel píše:S tymi premiovymi/viac aditivovanymi 95 okt. palivami som to vypozoroval aj ja. Tankujem striedavo nepravidelne Shell a OMV a jazda je na 99% bez trhania. Zato sa mi neosvedcil Millers. Pri tankovani beznej 95 pridavam Millers a trha + kovove zvuky. Jazdil som aj cca. 3000km v D, NL a B na ich 95+Millers a trhalo to uplne rovnako. Prave som dominal prvu flasku. Momentalne mam najazdene 45000km, auto kupene 06/2016 a zatial mam povodny Dexos 2. Teraz pojdem na vymenu, tak som zvedavy.
Dnes som skušal vypnut ESP podržaním 5-sekund a zabralo to. Auto ide ovela lepšie a nepostrehol som skoro žiadne trhanie,skôr len také mini. Včera som tu písal že vypnutie ESP nespôsobuje žiadnu zmenu ale ja som to stlačil len raz a to som vypol len kontrolu trakce a naozaj nebola žiadna zmena. Dnes som to podržal 10-sek. na vypnutie ESP a zabralo to. Takže musí byt nejaky problém zo sofwarom ked auto pri vypnutom ESP dokaže ist celkom dobre.