folie na auto
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
folie na auto
mam červenou barvu bez metalízy uvažuji o červene nebo modre chrome folii proti kaminkum atd.
jakou barvu byste vybrali vy modrou nebo červenou
u mě převažuje zatim modra
jakou barvu byste vybrali vy modrou nebo červenou
u mě převažuje zatim modra
- Reklama
Re: folie na auto
Ja uvažujem o carbonovej folii na kapotu a spatne zdkadla, ak mate niekto nejaku dobrú firmu, dajte link…
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
wrap style ostrava
Dík ale potreboval by som niečo v okolí Brno, Hodonin, Kyjov….CHlebaCZ píše:wrap style ostrava
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
V Brně jednoznačně:
http://foliaset.cz
Dělal mi Astru jako už třetí auto.
Když řekneš, že tě posílám já, asi dostaneš i lepší cenu...
http://foliaset.cz
Dělal mi Astru jako už třetí auto.
Když řekneš, že tě posílám já, asi dostaneš i lepší cenu...
Astra K 1,4T 92kW, Innovation
Dodge Challenger R/T V8 5,7 HEMI, 280kW
A kolik to stojí nechat si auto polepit?
Ty metalchrom folie se prý lepí velmi špatně. Viděl jsem několik videi kde to týpek lepil a je to hrozná piplačka oproti klasické folii.
Dneska jsem v showroomu prohlížel červenou Astru OPC line a ta barva byla jeden velkej pomeranč. Sám mám bílou kde to není tak hrozné, ale malinko lituji, že jsem nešel do metalízy. Pravděpodobně půjdu do ošetření keramikou, popřípadě zvažuji Autoflex s nějakou parádní barvičkou.
Ty metalchrom folie se prý lepí velmi špatně. Viděl jsem několik videi kde to týpek lepil a je to hrozná piplačka oproti klasické folii.
Dneska jsem v showroomu prohlížel červenou Astru OPC line a ta barva byla jeden velkej pomeranč. Sám mám bílou kde to není tak hrozné, ale malinko lituji, že jsem nešel do metalízy. Pravděpodobně půjdu do ošetření keramikou, popřípadě zvažuji Autoflex s nějakou parádní barvičkou.
Astra 1.6 Turbo 2016
v Ostravě mi řekli že okolo 15000 kc ,
že to není problem dělají to prý často chromované
podívej se na jejich galerii,
Pouze 15000????? Co jsem se ptal, tak komplet polepit auto do folie barevny tak chteli aspon 50 000 !!CHlebaCZ píše:v Ostravě mi řekli že okolo 15000 kc ,
Opel Astra ST enjoy 1,4 74Kw
By holy
By holy
Kdyz jsme nechavali lepit auta ve firme, tak se to pohybovalo nejak mezi 20-25k za obycejnou bilou folii.
Za 15k to bude asi dost ojebane a trosku bych tam pochyboval o kvalite.
Meli jsme jedno "levnejsi" auto a zacalo se to z toho po nejake dobe odlepovat
Za 15k to bude asi dost ojebane a trosku bych tam pochyboval o kvalite.
Meli jsme jedno "levnejsi" auto a zacalo se to z toho po nejake dobe odlepovat
Astra K 1,4T 92kW, Innovation