Zdravím, nemá zde někdo zkušenost se servisem v Jičíně? Mám nový vůz 5 měsíců, koupený jinde a již dvakrát sem se tam stavil, pač sem měl cestu kolem, že nahlásím problém s autem a vždy mi pán na příjmu oprav řekl, že tam zrooovna nemá elektrikáře a nebo že jim nejde diagnostika. Že mě poslouchal jedním uchem sem a druhým tam bylo očividné... přišlo mi, že po vyslovení, že auto nemám od nich, tak rázem mi nechtěl vyhovět. Když mám nové auto, měli by mě příjmout všude v Oplu ne? Chápu a vím, že je dnes vše na objednávku, ale ani mi to nenabídl. Prostě mi tam přišel arogantní přístup. Oný problém s restartováním displaye radia už někdo tady vyřešil prosím? Dost se projevuje u Astry, já mám Zafiru. Aktualizace radia nepomohla, dělá to stále.
Děkuji za názor. Neo
Servis Opel Nový Jičín - Šenov
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Servis Opel Nový Jičín - Šenov
Myslíš Auto Horečka v Kuníně?
Jezdím tam s Insignií druhým rokem a celkem spokojenost (auto jsem nekupoval u nich). Vždy se ale objednávám předem, takže jim asi nenarušuji harmonogram a tím pádem je "neotravuji" u čehokoliv co dělají. Navíc už při objednání nahlásím co po nich chci, takže mi asi dávají termín tak, aby tam byl někdo kdo ví co má dělat. Pracují tam snad jen rodinní příslušníci, takže tam na sebe různě pokřikují, což nepůsobí moc profesionálně. Na druhou stranu se s nimi dá normálně bavit a domluvit ..
Zkusil bych jim zavolat a domluvit se na konkrétní termín s tím, že máš ty a ty problémy a chceš je řešit v rámci záruky ..
Jezdím tam s Insignií druhým rokem a celkem spokojenost (auto jsem nekupoval u nich). Vždy se ale objednávám předem, takže jim asi nenarušuji harmonogram a tím pádem je "neotravuji" u čehokoliv co dělají. Navíc už při objednání nahlásím co po nich chci, takže mi asi dávají termín tak, aby tam byl někdo kdo ví co má dělat. Pracují tam snad jen rodinní příslušníci, takže tam na sebe různě pokřikují, což nepůsobí moc profesionálně. Na druhou stranu se s nimi dá normálně bavit a domluvit ..
Zkusil bych jim zavolat a domluvit se na konkrétní termín s tím, že máš ty a ty problémy a chceš je řešit v rámci záruky ..
-
Re: Servis Opel Nový Jičín - Šenov
Ano, mám na mysli v Kuníně. Děkuji za názor a info.