RADIO+MP3+USB
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
RADIO+MP3+USB
Zdravim Vas.
Chcel by som otvorit temu prehravania hudby formatty MP4,AVI a ine video-subory.
Mam ten problem ze ked je motor vypnuty,tak sa video prehrat da ale ako nahle nastartujem obraz zmizne.
Uz to niekto riesil? Da sa to risit v nastaveniach radia alebo cez napojenie diagnostiky???
Urcite je to tak blokovane kvoli bespecnosti aby vodic nepozeral na monitore video ale preco nemozu pozert ostatny clenovia posadky? Nechapem.
Da sa to nejak aktivovat aby to video islo aj pocas nastartovaneho motora???
Chcel by som otvorit temu prehravania hudby formatty MP4,AVI a ine video-subory.
Mam ten problem ze ked je motor vypnuty,tak sa video prehrat da ale ako nahle nastartujem obraz zmizne.
Uz to niekto riesil? Da sa to risit v nastaveniach radia alebo cez napojenie diagnostiky???
Urcite je to tak blokovane kvoli bespecnosti aby vodic nepozeral na monitore video ale preco nemozu pozert ostatny clenovia posadky? Nechapem.
Da sa to nejak aktivovat aby to video islo aj pocas nastartovaneho motora???
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
- Reklama
Re: RADIO+MP3+USB
za jízdy bohužel ne jen pokud mas vyplý motor a nebo zaplý motor ale ruční brzdu jinak jde jen zvuk
-
nastartovano mit muzes,ale video jde jen se zatahlou rucni brzdou
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Co sa z tym da robit?
Chcel by som to mat zapnute furt. Nejaky dobry napad ako na to?
Chcel by som to mat zapnute furt. Nejaky dobry napad ako na to?
Mně to přehrává asi do 8kmh
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Takze nieco to obmedzuje ze to nefunguje pocas jazdy.mattonecz píše:Mně to přehrává asi do 8kmh
Je to prehravanie zavisle na nastartovani motora,rucnej brzde a rychlosti vozidla.
No co z tym sa da robit? Nikto sa nepital v servise? Ci to nejak neide cez nastavenia softu diagnostikov?
v servise by musel sedieť šialenec, ktorého omrzel život na slobode aby ti poradil ako to odblokovať alebo priamo odblokoval.
Preco? Ved to moze mi spravit na čierno,bez papiera že to spravil on.Sunman píše:v servise by musel sedieť šialenec, ktorého omrzel život na slobode aby ti poradil ako to odblokovať alebo priamo odblokoval.
Aj keby to nechceli spravit nech aspon povie ci sa to da spravit a dam si to spravit inde. Ved nemaju diagnostiku na OPEL len v značkovom servise.
PS: To aj ine značky aut z monitorom nefunguju počas jazdy?
Tak zacnes o hudbe a skončíš na videu. A nie, nieje opel jediný kto blokuje video počas jazdy.
Opel Astra K ST 1,4 Innovation + nejake tie drobnosti :)