RADIO+MP3+USB
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: RADIO+MP3+USB
Na čierno....Republic of Banana
- Reklama
Nechapem tvojmu slovniku.Sunman píše:Na čierno....Republic of Banana
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
Dívat se na video za jízdy je řidičovi výslovně zakázáno. A to snad úplně všude ve světě. A jelikož je obrazovka v zorném poli řidiče, tak si myslím, že ani kdyby někdo chtěl, tak tato funkce nepůjde vypnout.
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
Ono by to teoreticky šlo udělat přes Android auto, ale je jasný že to není zrovna dobrý nápad.
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
Ja som tu uz spominal ze to nechcem pre vodica,ale ostatnych clenov posadky.
Kúp jeden lacný tablet a máš to bez stresu
Opel Astra K ST 1,4 Innovation + nejake tie drobnosti :)
Veď to. Pokým v našom slovníku zostane slovíčko "na čierno" a je to jedno či chceš odblokovať to čo sa nemá odblokovať, zaplatiť niečo cash bez faktúry, nezaplatiť dane, vyniesť tovar od zamestnávateľa atd atd, proste niečo na čierno čo sa v dobrej spoločnosti nepatrí budeme tu tá banánová republika naveky. Keďže si to nepochopil - neberto osobne - tie banány u nás budú ešte hodne dlho.Peto píše:Nechapem tvojmu slovniku.Sunman píše:Na čierno....Republic of Banana
viem, som off-topic tejto témy a ospravedlňujem sa za to ostatnému osadenstvu tohto fóra.
Sumann of Banana ja viem ze sa to nepatri ale ty si este nepochopil ze v nasej republike sa na cierno viacej veci riesi ako on Banana legalne ?Sunman píše:Veď to. Pokým v našom slovníku zostane slovíčko "na čierno" a je to jedno či chceš odblokovať to čo sa nemá odblokovať, zaplatiť niečo cash bez faktúry, nezaplatiť dane, vyniesť tovar od zamestnávateľa atd atd, proste niečo na čierno čo sa v dobrej spoločnosti nepatrí budeme tu tá banánová republika naveky. Keďže si to nepochopil - neberto osobne - tie banány u nás budú ešte hodne dlho.Peto píše:Nechapem tvojmu slovniku.Sunman píše:Na čierno....Republic of Banana
viem, som off-topic tejto témy a ospravedlňujem sa za to ostatnému osadenstvu tohto fóra.
Koukam, Peto zase jede bomby...
Opel Astra K (MY17,5) Cosmic Grey 1.4T 92kW Enjoy + Komfortní sada 2 + mlhovky
-
Tiez by ma zaujimalo, ci to ide odblokovat, pre spolujazdcov na dlhe cesty trebars na dovolenku. Tablet mam vzadu pre decka, ale dopredu tablet nepatri, ked je tam k vyuzitiu pekny display. Kamosovi to na A6 aj A8 odblokovat cez diagnostiku ide,staci len prepisat obmedzenie z 0 kmh na napr 200kmh a pojde to prakticky stale, len ci to ide aj na nasej astricke..
Astra K, 1,4T 92kW Blue Sky, Enjoy + 17"