Ahojte,
tak hlásim progres a zatiaľ všetko vyzerá "podľa plánu". Dnes prebratý z Alza OBD II. Kupoval som podľa odkazu z fóra od kolegov, neviem kde to bolo, tak posielam odkaz znovu.
https://www.alza.cz/hobby/mobilly-obd-i ... 624328.htm Podľa obrázku je to ten modrý, ale reálne som dostal biely. Navyše je dodávateľom Sunnysoft s.r.o, takže Brembo, myslím že to bude totožné ako ten, čo si posielal ty, ale je o niečo lacnejší v prepočte.
Inak funguje výborne, vyskúšal som OBD Doctor aj Torque, ale Doctor mi prišiel lepší a prehľadnejší. Nenašiel som tam úplne presne zatiaľ tlaky turba, ale zameral som sa na to, čo písal Petr a hľa, čo mi vyšlo:
Povedal som si, ok chyba rovnaká, takže to vyzerá dobre. Otvoril som kapotu, skloním sa a už na voľnobehu počujem unikať vzduch .Turbo je viacmenej umiestnené v strede, trošku viac vľavo (z pohľadu - stojím pred kapotou a pozerám
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
). V motore je veľmi veľa súčiastok, takže ten odraz zvuku môže skresľovať skutočné miesto. Každopádne keď som šiel doľava, kde sú kladky, tak som to počul menej a najviac som to počul vpravo, kde je tá najhrubšia hadica. Nenašiel som síce miesto, kde to syčí, ale syčalo to dosť. Pri zošlapnutí plynu to bolo počuť už riadne... Trochu som to počul aj akoby od turba, ale myslím, že to bude tým odrazom zvuku od rôznych súčiastok v motore, najpravdepodobnejšie mi to sedí skutočne na tú hadicu intercooleru.
Zatiaľ teda ok, zajtra zavolám do servisu a poviem im, čo presne majú vymeniť
Btw. OBD doctor mi zmazal všetky chyby, takže kontrolka motora už nesvieti
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Jasné, problém to nevyriešilo, ale aspoň to DPFko sa môže regenerovať.
Postnem ďalšie info, keď budem mať...
EDIT: Dohodnuté na servis vo štvrtok. Hadica možno bude trvať 1 deň, neviem presne ktorá syčí, to tam zistia... Nechcem aby mi nejakú objednali a nebude to tá správna
Tak v piatok / pondelok hádam uvidím, či sa to vyrieši.