Mlžení oken
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Mlžení oken
Čau,
jak to máte se zamlžováním oken? U mé bývalé C3ky Citroen to nebyl vůbec problém a zde pokud vyloženě neofukuji čelní sklo, tak mám zamlženo. Ještě jsem teda nic proti tomu nezkoušel, ale nemáte předem nějaký typ?
jak to máte se zamlžováním oken? U mé bývalé C3ky Citroen to nebyl vůbec problém a zde pokud vyloženě neofukuji čelní sklo, tak mám zamlženo. Ještě jsem teda nic proti tomu nezkoušel, ale nemáte předem nějaký typ?
ASTRA K 1.4T 92kW bílá GAZ ST
- Reklama
Re: Mlžení oken
Nemáš vypnutou klimatizaci? Měla by odstraňovat vlhkost ze vzduchu a bránit zamlžování.
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
Máš tam mo vlhko, no... zkus sem tam otevřít okénko, ať to odejde do pryč
Astra K, ST 1.4T (92Kw) Enjoy + sady gumových a velurových koberečků :-)
Vlhčeji, než v jiných autech tam nemám. Ale to u staré Corsy B co jsem měl byl taky takový problém. Ten Opel to tak asi prostě má.
ASTRA K 1.4T 92kW bílá GAZ ST
Jak to víš, že tam není vlhčeji? Nemáš vlhký kabinový filtr? Nezateklo někam? Nejezdí vás najednou více osob? Je dobře naplněná klima? Teď v zimě přece pod určitou teplotu ani nesepne.
Kdo ví co se děje?...
Kdo ví co se děje?...
Insignia GS Dynamic 2017 - 1,5 121 kW - kůže - kompletní výhřev
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
"EX" Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
"EX" Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW
Mlžení oken
Ja to vidim ked porovnavan Insigniu s Astrou. Obe este 2012. V indignii v pohde automaticka klima a okna v pohode. V Astre vzdy “zamlzene” na Auto. Bud vypeckovat vent. alebo az pustit ofuk celneho pomohlo.
Ked budes opustat auto,otvor vsetky dvere a nechaj vyvetrat.
Opel astra K innovation 1,6 100kw/136k
r.v 3/2016
r.v 3/2016
Pravděpodobně se ti zasekla klapa vnitřní cirkulace a nebere to venkovní vzduch.
vectra c 1.9cdti 88kw 2005 kombi
Zatékání do interiéru
Tak mám za sebou první garančku a vykoukla na mě neradostná novina - na mojí ST (MY 16.5) se musí (dle VIN) vyměnit těsnící guma u všech čtyřech dvěří (ta, která je na karoserii). Nevíte někdo něco víc?
Bud rad aspon budes mat novu gumu a zadara btw preco si sa to neopytal ich ?