Kupa astry

Pokud kupujete nebo už jste koupili Opel Astra K, podělte se o zkušenosti.

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
Cinda

Re: Kupa astry

Příspěvek od Cinda »

Ten Photoshop je mocný nástroj. Nemyslíte?
Jinak, na dnešním trhu aut sis nemohl vybrat lépe.
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Reklama

majusenko

Příspěvek od majusenko »

Cinda píše:Ten Photoshop je mocný nástroj. Nemyslíte?
Tak mocný, že ho absolútne nezvládam :D

jj, myslím, že budem spokojný. Musím povedať, že rozhodli jazdy, alebo skôr jazda. Na Spořilove majú prakticky moju výbavu, len bez kože a slabší motor v manuáli (92kW). Ale hľadať predvádzačku s 1.6tkou, to by som sa asi nahľadal. Tak som aspoň pokukal ako tie veci fungujú a pôsobilo to na mňa veľmi príjemne... Sadol som do auta, chytil volant, všetko bolo také "oplácke". Možno to bolo o nastavení hlavy, ale prišiel som si, akoby som v tom aute sedel už pár rokov. Sedadlá ok, spojka zaberala, kde som čakal, riadenie akurát. Takže do i30 som jazdu nakoniec zrušil a išiel som už iba po astre a dolaďoval nabídky a porovnania.

Na motor som sa spoľahol v podstate iba na fórum a recenzie, kde ho väčšina ľudí vychválila. Ja nie som závodník, takže 200 koní neznamená, že potrebujem špeciálne odpruženie, zvuk v kabíne apod. Proste chcem mať dostatok výkonu za akceptovateľnú spotrebu, ideálne ticho, stabilitu a celkovú dôveru v auto ;)

Nakoniec rozhodlo predsalen to srdce ;)
Opel Astra K ST AT6, 147kW Innovation
(ex) Opel Insignia 2011, Cosmo
Opel Astra G 2009

https://www.spritmonitor.de/en/detail/898962.html
CrazyPlum

Příspěvek od CrazyPlum »

spravne rozhodnutie, dufam ze ti auto bude dobre sluzit :)

200 koni je nadhera, aj 150 je fajn co ja mam, po meste mi to staci, ale mimo mesta urcite budes rad za ten vykon :)
Opel Astra K ST, 1.4 benzin, 92kW, vyrobene 07/2017, vybava Innovation + Zimna sada 1 + Odhlucnovacia sada
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

ja ted zvazuju bmw 320ix na operak, ale mam trochu problem si pred sebou obhajit tu castku :D
pokud mi vyjde pohovor tak do toho pujdu urcite..
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
majusenko

Příspěvek od majusenko »

mattonecz píše:ja ted zvazuju bmw 320ix na operak, ale mam trochu problem si pred sebou obhajit tu castku :D
pokud mi vyjde pohovor tak do toho pujdu urcite..
koľko za to chcú?

O obhajovaní čiastky viem svoje :D Viz predošlé 2 stránky :D
Opel Astra K ST AT6, 147kW Innovation
(ex) Opel Insignia 2011, Cosmo
Opel Astra G 2009

https://www.spritmonitor.de/en/detail/898962.html
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

13,8 mesicne na 4 roky 20k km/rok.. je to dost
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
fixxxer

Příspěvek od fixxxer »

majusenko píše:
Cinda píše:Ten Photoshop je mocný nástroj. Nemyslíte?
Tak mocný, že ho absolútne nezvládam :D

jj, myslím, že budem spokojný. Musím povedať, že rozhodli jazdy, alebo skôr jazda. Na Spořilove majú prakticky moju výbavu, len bez kože a slabší motor v manuáli (92kW). Ale hľadať predvádzačku s 1.6tkou, to by som sa asi nahľadal. Tak som aspoň pokukal ako tie veci fungujú a pôsobilo to na mňa veľmi príjemne... Sadol som do auta, chytil volant, všetko bolo také "oplácke". Možno to bolo o nastavení hlavy, ale prišiel som si, akoby som v tom aute sedel už pár rokov. Sedadlá ok, spojka zaberala, kde som čakal, riadenie akurát. Takže do i30 som jazdu nakoniec zrušil a išiel som už iba po astre a dolaďoval nabídky a porovnania.

Na motor som sa spoľahol v podstate iba na fórum a recenzie, kde ho väčšina ľudí vychválila. Ja nie som závodník, takže 200 koní neznamená, že potrebujem špeciálne odpruženie, zvuk v kabíne apod. Proste chcem mať dostatok výkonu za akceptovateľnú spotrebu, ideálne ticho, stabilitu a celkovú dôveru v auto ;)

Nakoniec rozhodlo predsalen to srdce ;)

Gratulujeeem:)))

Teším sa s Tebou:)

Ja budem čakať už “len” do Februára....
Marcel
Astra K (ST, MY2018) Innovation, 1,6 CDTI 100kW AT
Kovi

Příspěvek od Kovi »

Ahojte.
Tiez som cakatel na novu Astru. Kedze by mala prist zaciatkom februara, tak pravdepodobne budem riesit zimne pneu (predpokladam ze pride na letnych). Viem ze budem mat 225/45 R17. Zaujimalo by ma ale ake rozmery su este povolene v technicaku, kedze na zimu by som prijal mozno aj 16 na vlastnych diskoch.
Opel Astra K (02/18) 1.4T 92kW Dynamic, + sada inovacie, AGR sedadla, odhlucnovacia sada (a mnoho dalsieho)...
pavel_k

Příspěvek od pavel_k »

Kovi píše:Ahojte.
Tiez som cakatel na novu Astru. Kedze by mala prist zaciatkom februara, tak pravdepodobne budem riesit zimne pneu (predpokladam ze pride na letnych). Viem ze budem mat 225/45 R17. Zaujimalo by ma ale ake rozmery su este povolene v technicaku, kedze na zimu by som prijal mozno aj 16 na vlastnych diskoch.
myslím, že téměř vše najdeš v tématu Kola a pneu - kolesa r16 alebo r17 + zimné
foto TP např. strana 17 dole
Chce to alespoň trochu hledat a využívat již založená a někdy i poměrně obsažná témata :(
Astra K 1,4T 92kW Innovation 05/2016
Kovi

Příspěvek od Kovi »

pavel_k píše:
Kovi píše:Ahojte.
myslím, že téměř vše najdeš v tématu Kola a pneu - kolesa r16 alebo r17 + zimné
foto TP např. strana 17 dole
Chce to alespoň trochu hledat a využívat již založená a někdy i poměrně obsažná témata :(
Sorry, samozrejme aj ostatne temy som si cital. Len som mal otvorene viacero okien a nevsimol som si, ze pisem do zleho vlakna. :(
Opel Astra K (02/18) 1.4T 92kW Dynamic, + sada inovacie, AGR sedadla, odhlucnovacia sada (a mnoho dalsieho)...
Odpovědět

Zpět na „Kupujeme Astru K“