Systém ESC
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Systém ESC
Ahojte, v posledných dňoch sa mi po ráno po prvom naštartovaní na 2 sekundy objaví hláška "ESC SYSTEM SERVIS" potom to zmizne a nič sa nedeje. Pri ďalších štartovaniach počas dňa sa to už neukazuje. Nerozsvecuje sa ani kontrolka ESP či TC .... Máte s tým niekto podobnú skúsenosť. Možno je to začiatok konca jednej zo súčastí ESC
Lukáš
Lukáš
ASTRA K ST 1.4T, 92kW, 2017, INOVATION
- Reklama
Re: Systém ESC
jaky motor? jinak to muze byt i slaba baterka a zima,tusim loni to tak nekdo mel.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
AHoj , ASTRA ST 2017 1,4 T, 92kW, inovation, najazdených 20 000 km . Baterka by mala byť OK, ale je pravda že sa to začalo ukazovať teraz v zimnom období.mattonecz píše:jaky motor? jinak to muze byt i slaba baterka a zima,tusim loni to tak nekdo mel.
tak SERVICE ESC se taky rozsvecel kdyz odesel motor - prasknul pist, coz u naseho 1.4T je/bylo docela bezne. ale to by si asi poznal i na jizdnim projevu. mne se to tusim taky 1-2 rozsvitilo, kdyz byl velky mraz
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
OK zatiaľ to nebudem riešiť,motor zatiaľ fachčí, rozsvecuje sa to na 1 až 2 sekundy ráno. ešte sa skúsim niekde pošmýkať či všetko funguje ako mámattonecz píše:tak SERVICE ESC se taky rozsvecel kdyz odesel motor - prasknul pist, coz u naseho 1.4T je/bylo docela bezne. ale to by si asi poznal i na jizdnim projevu. mne se to tusim taky 1-2 rozsvitilo, kdyz byl velky mraz
Ako často sa ti to rozsvecuje? Mne sa to stalo za dva roky len 3x. Pýtal som sa na to aj v servise, vraj sa to môže v zime stať nakoľko senzory niesú vyhrievané a je to predsa len elektronika. Keby to robilo často treba to riešiť
Dneska se mi to taky rozsvitilo.
Prakticky jsem na tom stejne.
Najeto lehce pres 20k km, 1,4T...
Venku jeste ani nezacalo mrznout, tak jestli to pri mraze zacne psat chybove hlasky, tak se mam na co tesit
Jako by nestacilo, ze sotva se trochu zamlzi okno, prestane fungovat na velmi dlouhou dobu prepinani svetel...
Prakticky jsem na tom stejne.
Najeto lehce pres 20k km, 1,4T...
Venku jeste ani nezacalo mrznout, tak jestli to pri mraze zacne psat chybove hlasky, tak se mam na co tesit
Jako by nestacilo, ze sotva se trochu zamlzi okno, prestane fungovat na velmi dlouhou dobu prepinani svetel...
Astra K 1,4T 92kW, Innovation
Dodge Challenger R/T V8 5,7 HEMI, 280kW
Dodge Challenger R/T V8 5,7 HEMI, 280kW
Taky se mi stalo, za dobu co mám auto tak asi 2x. Zrovna nedávno při rozjezdu na světlech, hláška hned zmizela. Tipnul bych že to může být třeba krátkodobý pokles napětí.
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
Ja mam skoro 50 000 najazdené a stalo sa to max 3-krát. To s tým automatickým prepínaním svetiel robí aj mne...niekedy to ten senzor akoby neriešil. inokedy prepína ako šialený.
Taky mi hlásí chybu ESC, ráno při startu když je na nule. Dělalo to tak i minulou zimu. Ignoruju to. Volal jsem minule i on star a nedokázali vysvětlit co to je...
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017