Stěrače, ostřikovače

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
pepojoky

Re: Stěrače, ostřikovače

Příspěvek od pepojoky »

palecNR píše:
matus22 píše:Dnes som zašiel do MaH na panonskej s reklamovaním stieračov. Ochotne a bez problémov vymenili za nové. Vraj pri nájazde 3700km to nebude problem vymeniť bezplatne v rámci garancie.
Co maju stierace spolocne z najazdom? Ved to nie su pneumatiky.

No je to malý nájazd :) keby mal 30000 to ti už nikto nezreklamuje lebo uz môže byť že šli na sucho že primrzli a suchal si si zo skla lad a iné výhovorky. :)
ASTRA K 1,4i 74kw Enjoy
Reklama

jardaastra

Příspěvek od jardaastra »

No ty ostřikovače jsou z výroby nastaveny teda fakt úžasně :) Všechny trysky nastaveny jen na spodek.
Nezbývá nic jiného než je jehlou nastavit i nahoru :)

Opel Astra ST 1,4 92kW Enjoy
pepojoky

Příspěvek od pepojoky »

jardaastra píše:No ty ostřikovače jsou z výroby nastaveny teda fakt úžasně :) Všechny trysky nastaveny jen na spodek.
Nezbývá nic jiného než je jehlou nastavit i nahoru :)

Opel Astra ST 1,4 92kW Enjoy

Ja si myslím že sú nastavené ok lebo odspodu ti to roztiahne vodu smerom hore a neidu stierače nasucho ak si ich dáš vyššie tak ti budú trieť nasucho a polovica kvapaliny sa dostane za auto pri náraze vody na sklo ale každému vyhovuje niečo iné.
ASTRA K 1,4i 74kw Enjoy
Sunman

Příspěvek od Sunman »

Vrele doporučujem po nastavení urobiť si kolečko niekde mimo obec a skúsiť ako budú striekať ostrekovače pri 120kmh a donastaviť.
Je nepríjemné byť prekvapený keď to človek odskúša pred domom a potom niekde na diaľnici alebo aj okreske keď to fakt človek potrebuje zistiť že to strieka vďaka rýchlosti niekam úplne inam.
jozuo

Příspěvek od jozuo »

Takže moja skúsenosť s Bosh Aerotwin... asi najhoršie stierače aké som na aute mal. Prvý týždeň OK pekne tiché no problém...potom začali byť čím ďalej tým viac hlučné, stieranie sa zhoršovalo.Pred dvoma týždňami som dal na sklá Sheron tekuté stierače, po spustení stieračov do 50 km/h som myslel že uletia z okna tak skákali a zotieranie katastrofálne. Skočil som na benzínku, kúpil Sheron nové stierače, nahodil, no problém, tiché, krásne zotierajú bez šmúh a žiadne odskakovanie. Za Bosh som dal cca 40€, za dva mesiace sú v koši, Sheron spolu 12€
Mike

Příspěvek od Mike »

Dvakrát jsem reklamoval originální stěrače v servisu. Prý zkoušeli z nové AK na salóně a skáčou taky. Prý je to mrzí, ale je to vlastnost. Koupil jsem zde doporučované Bosch Aerotwin 700+600 mm BO 3397118965 (https://www.alza.cz/hobby/bosch-aerotwi ... 122632.htm ) sedí krásně, montáž otázka 30 sec. Jsou tiché a stírají na jedničku. Odjeto cca 1000 km, teď v zimě. Odjeto jak s tekutými stěrači, tak předtím bez. Za mě zatím spokojenost. Originál byl fakt hnus. Tak uvidíme.
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
Rado84

Příspěvek od Rado84 »

Tiež som menil stierače asi po 8500 km. Originálne na diaľnici a v zime skákali a vrzgali. Teraz mám Bosch Aerotwin 700+600 mm BO 3397118965 a zatiaľ úplne OK (asi 2000 km) - diaľnica, Tatry, - 12°C.
Astra ST (K), Innovation
rv. 2017, 1.4T benzin, 110 kW, AT6, LED Matrix, Navi, zimna sada, ine
Spotreba: 6,4l / 100 km (palubny pocitac)
Gaboom

Příspěvek od Gaboom »

Tak já to vydržel 11,5 tis km. Dneska dorazily Bosch Aerotwin. Za chvíli je nasadím a rovnou vyrazím na vysočinu, tak je rovnou otestuju. Ty originály jsou fakt za trest. Na dálnici sem měl půlku skla zaliskanou bordelem ze silnice (směs sněhu a bordelu). Nestíraly, skákaly a nechávali pruh rozmazané vody přímo před očima. Na to sem fakt neměl nervy :)
Pozděj přidám srovnání s novýma stěračama, už se na ně těším :twisted:
Opel Astra K ST 1.4i 74kW Enjoy+zimní sada 1+komfortní sada 2
sova

Příspěvek od sova »

mě už taky došly nervy s originál stěrači, takže taky půjdou do koše... :D
jardaastra

Příspěvek od jardaastra »

Zdarec
také mě originál stěrače vydržely přesně rok. O víkendu nasadím co jsou už odzkoušené Bosch Aerotwin, top cena.
http://www.autodily-top.cz/Sada-steracu ... 5-d232.htm
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Interiér a exteriér“