pomoc s hlasovym ovladanim telefonu Vectra 2007

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Tonuzaba

pomoc s hlasovym ovladanim telefonu Vectra 2007

Příspěvek od Tonuzaba »

Zdravim,

som stastnym novym majitelom Vectry 1,9 cdti OPC edition, r.v.2007. V aute je audio suprava CD30 MP3, s Bluetooth prepojenim na mobil. Ten cez palubny pocitac (a ovladanie na volante) umoznuje aj hlasove ovladanie telefonu - nemam k nemu ale manual a nepodarilo sa mi to spojazdnit... ;-(

Viem nadiktovat cisla, ale neviem ukladat mena...

Ma niekto manual, pripadne viete poradit?

Dakujem!
Reklama

megabeda

Re: pomoc s hlasovym ovladanim telefonu Vectra 2007

Příspěvek od megabeda »

Funguje to takhle u každého kontaktu, který chceš vytáčet hlasovým povelem, musíš nejdříve nadiktovat číslo a uložit povelem "spaichern". UHP si nadiktované číslo spáruje se stejným číslem v seznamu tvého telefonu a přiřadí si k němu hlasový povel. Pak je při procházení tel. seznamu vidět u kontaktu ikonka, která symbolyzuje to, že pro tento kontakt existuje hlasový povel. UHP jednotka si vytváří vlastní tel. seznam s namluvenými jmény, který je v ní trvale uložen.
Jazyk hlasového ovládání lze nastavit přes TECH2, bohužel čeština není podporována, já si tam nechal němčinu, ale stejně hlasové ovládání moc, respektive vůbec nepoužívám, jednoduše prolistuju seznam z volantu a tlačítkem vytočím.
Návod k mobilnímu portálu UHP mám v pdf. Tady je odkaz ke stažení: http://uloz.to/4452511/mobile-portal.pdf

Obrázek
Naposledy upravil(a) megabeda dne 04 dub 2010, 01:07, celkem upraveno 1 x.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI, Elegance, AFL - Bi-xenon, RDKS, DVD 90 NAVI, CID, PDC, UHP, AHS - originální nezávislé topení EBERSPÄCHER, DWA - Alarm s Dead Lock, Power Tailgate - elektické zavírání 5 dveří, Sklopné tažné zařízení ORIS, MKJ
Tonuzaba

Příspěvek od Tonuzaba »

Dakujem za odpoved - moje UHP komunikuje v anglictine a neponuka mi moznost ekvivalentu "Speichern" (save alebo nieco podobne...)... Pdf-ko som nevedel stiahnut, resp. stiahlo mi 33 prazdnych stran...
megabeda

Příspěvek od megabeda »

PDFko jsem našel i v angličtině, je opraven odkaz v původním příspěvku. Snad Ti to půjde stáhnout, pokud ne napiš mi přez SZ Tvůj email, poslal bych Ti ho.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI, Elegance, AFL - Bi-xenon, RDKS, DVD 90 NAVI, CID, PDC, UHP, AHS - originální nezávislé topení EBERSPÄCHER, DWA - Alarm s Dead Lock, Power Tailgate - elektické zavírání 5 dveří, Sklopné tažné zařízení ORIS, MKJ
Odpovědět

Zpět na „VECTRA C – Autorádia + navigace + elektronika“