Tim interierem si me rozsekal. Neco tak hnusnyho a vsude stejnyho jako ma vw/skoda se jen tak nevidi.
A sedacky taky peknej nesmysl.
Nová Opel Insignia Grand Sport MY2017 / cenník
Moderátor: Moderátoři
Re: Nová Opel Insignia Grand Sport MY2017 / cenník
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
- Reklama
mňa zabili hlavne sedačky. Teda odjakživa mám Insignie tak vždy len AGR, štandardné hodnotiť neviem ale bez machrovania tisíce najazdených kilometrov bez bolesti chrbta hovoria za všetko. to nemusím s nikým riešiť.
interiér je naozaj vecou subjektívneho pohľadu, VW group je profesorský chladný a tiež účelný design, Insignia a Astra je viacej o vášni aj keď by som si vedel predstaviť mnoho drobností riešených inak.
s navigáciou súhlasím, preto nepoužívam. Ale rovnako by som ju nepoužíval ani u VW.
jazdné vlastnosti - no o tom sa píše všelikde mnoho - ja len vidím vždy v spätnom zrkátku ako sa prirúti 10cm za môj nárazník na D1 v obmedzení na 80-ke namachrovaný VW alebo škodovka a na konci obmedzenia ako hovoril môj bývalý kolega "musej k pankejtu".
Pre mňa je dôležité, že nedolievam u Opla každých 1000km pol liter oleja (rozumej 2x do týždňa) a servis vidím len 5x za "životnosť" auta.
interiér je naozaj vecou subjektívneho pohľadu, VW group je profesorský chladný a tiež účelný design, Insignia a Astra je viacej o vášni aj keď by som si vedel predstaviť mnoho drobností riešených inak.
s navigáciou súhlasím, preto nepoužívam. Ale rovnako by som ju nepoužíval ani u VW.
jazdné vlastnosti - no o tom sa píše všelikde mnoho - ja len vidím vždy v spätnom zrkátku ako sa prirúti 10cm za môj nárazník na D1 v obmedzení na 80-ke namachrovaný VW alebo škodovka a na konci obmedzenia ako hovoril môj bývalý kolega "musej k pankejtu".
Pre mňa je dôležité, že nedolievam u Opla každých 1000km pol liter oleja (rozumej 2x do týždňa) a servis vidím len 5x za "životnosť" auta.
presne s tymi sedackami si to slusne zabil...mam standardne sedacky v astre (vybava innovation ale standardne sedacky su asi rovnake pre vsetky urovne vybavy). Take pohodlne sedacky v standarde u inych znaciek asi len tazko najdem, ked porovnam s firemnymi oktaviami kde som po 2 hodinach dolamany na niekolko kusov a moj zadok vola o pomoc co je cely strpnuty
takze do insignie asi davaju nieco horsie ako do astry podla toho co hovoris
takze do insignie asi davaju nieco horsie ako do astry podla toho co hovoris
Astra K 1.0T 77kw Innovation
Granite Grey
Granite Grey
na DE konfigurátore sa objavil motor 2.0CDTI 125kW v úrovni EURO6d. BiTurbo je len s EURO6c
Nemecké automobilky po prieseri ktorý koncern natropil vraj garantujú, že najbližších 10 rokov novo kúpené autá s dieslom budú môcť do všetkých zón v nemeckých mestách. V prípade že by to neplatilo garantujú odkup auta.
Nemecké automobilky po prieseri ktorý koncern natropil vraj garantujú, že najbližších 10 rokov novo kúpené autá s dieslom budú môcť do všetkých zón v nemeckých mestách. V prípade že by to neplatilo garantujú odkup auta.